Храни, които ще ви превърнат в секс изкушение

Често се говори за афродизиаци и тайни свойства на храните, но знаете ли кои от тях ще подобрят външността ви, така че да сте желан/а секс партньор/ка? Ето някои предложения, които можете да включете в ежедневното си меню, за да станете още по- красиви и изкушаващи

изкушение1

Моркови

Всички знаят, че морковите са много важни за образуването и поддържането на тена през цялата година. Освен това са много полезни за здравето.

„Еректин- Макс“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо! ВИЖ ТУК:

Шоколад

Какаото е със силни свойства и се обичано в целия свят. Освен че е афродизиак, активира серотонина – хормонът, който ни прави щастливи. Препоръчва се от психолозите в случаи на депресия. Шоколадът не само ще отпуши сексуалната ви енергия, но и ще ви даде сили за много други дейности.

Много калций

Калцият се среща основно в млечните продукти – сирене, мляко, също и в яйцата. Калцият прави костите по- здрави, поддържа ноктите в отлично състояние, прави косата по- красива и здрава.

Зеленчуци с желязо

В ежедневното ни хранене задължително трябва да присъстват зеленчуци, богати на желязо. Лещата и спанакът, изкушениенапример, ни дават сила и енергия. Можем да ядем зеленчуците под формата на салата, като гарнитура, и пр.

Зърнени храни

Също като храните, богати на калций, ни правят по- здрави. Регулират работата на чревния тракт. Коремът ви ще стане по- плосък, а през целия ден ще сте в добро настроение.

Храни за по- красива кожа

Много петна и несъвършенства по кожата за свързани с храната, която ядем. Някои храни значително подобряват външния й вид като я изчистват от мазнините. Например плодовете, които ви зареждат с големи количества витамини В и С. Доматите, заради антиоксиданта ликопен, който съдържат. Също някои ядки, както и зехтин, но в умерено количество. Пийте и много вода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *