Тънка талия: 6 съвета, за да я постигнем

talia

Талията е една от най- трудните зони за оформяне и поддържане. Тя е сред зоните, където най- лесно се трупат мазнини. За да свалим килограми от талията и да я оформим, трябва да комбинираме режим на хранене и физическа активност. Здравословно, разнообразно и балансирано хранене, корекция на вредните навици и пр. Предлагаме ви 6 лесни съвета, които ще са ви от полза:

1. Пийте вода на закуска. Пийте я на гладно, за да пречистите организма от токсините, тъй като те затрудняват отслабването. Може да пиете чаша вода сутрин на закуска, като може да и добавите няколко капки лимонов сок.

2. Регулирайте червата. Запекът е сред основните проблеми в отслабването. Ако имате проблеми с редовното ходене до тоалетна, включете храни, богати на фибра, между сутрешната закуска и обяда. Например: няколко парчета ананас или две- три кивита.

3. Изгаряйте калории. За да избегнете проблема със задържането на течностите, освен да спазвате правилна диета, трябва и да правите подходящи упражнения, които да ви помогнат да топите мазнините.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

stroga-dieta

4. Стегнете мускулите. Добре е да правите леки масажи, които да стягат мускулите. Най- вече в областта на корема и ханша. Може да съчетаете масажа с бадемово масло, за да имате по- еластична кожа.

5. Диета. За да намалите талията си, правете диета, богата на плодове и зеленчуци. Трябва да съдържа умерено количество мазнини и въглехидрати. Наблегнете на протеините и зърнените култури. Ограничавайте консумацията на бяла захар и бяло брашно.

6. Салати. Много препоръчително ястие, за да свалите бързо излишните килограми. Може да овкусявате салатата си със зехтин и лимонов сок.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *