Как да отслабнете за 5 дни

Паласките ви тежат и вече ви е писнало? Не си харесвате тялото, но ви ужасява идеята месеци наред да гладувате. Не се притеснявайте, има решение – намалете приема на калории и увеличете физическата активност. Така ще успеете да отслабнете за 5 дни. Ето как да го постигнете:

otslabvane-4-kg

1 . Правете упражнения. За да отслабнете, трябва да правите поне 50 минути упражнения, 5 дни в седмицата – поне това изследване на Университета в Питсбърг. Ако искате да отслабнете за 5 дни, трябва всеки ден да тренирате.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Закусвайте. Още щом станете, закусете, не чакайте да минава много време. Така ще ускорите метаболизма си и ще изгорите повече калории през деня. Добър вариант за закуска е три пържени белтъка. Чрез тях ще получите достатъчно протеини, за да се справите с тренировката.

3 . Пийте вода. Пиенето на вода не само ускорява метаболизма, но и изчиства токсините от тялото. Така ще сте хидратирани и ще имате достатъчно енергия и за работа, и за тренировка. Пийте поне по 8 чаши вода на ден.

4 . Избягвайте въглехидратите. Забравете за простите въглехидрати, които лесно се натрупват като мазнини в dieta-5-dniтялото ни. През тези 5 дни не яжте хляб, бял ориз, паста, сладкиши, тестени изделия.

5 . Намалете калориите. Намаляването на приеманите калории води до отслабване – особено за кратък период от време. Плодовете, зеленчуците и нетлъстото месо трябва да са основата на храненето ви. Ако се има предвид, че един килограм се равнява на 3500 калории, за да отслабнете с половин за 5 дни, трябва да приемате дневно 700 калории. Може да ви се струва малко, но така ще отслабвате напълно здравословно, а и резултатите ще са продължителни.

6 . Яжте плодове. Преди всяко хранене яжте или банан, или ябълка. Те са много богати на фибри, така че не само улесняват храносмилането, но и засищат.

7 . Дишайте. Отделете 10 минути на ден, за да дишате дълбоко. Този навик ще ви помогне да отслабнете. Колкото повече кислород влиза в тялото ви, повече мазнини ще стопите. Дишането ще намали кръвното налягане, както и стреса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *