Как да отслабнем, за да се насладим на лятната почивка

more-tialo-1

Бързите диети са най- предпочитани през летния сезон, тъй като всеки иска перфектно тяло на плажа. Но най- голямата тайна за красиво тяло е да се научим да ядем от всичко в точната порция и количество.

Предлагаме ви няколко промени в навиците, които могат да ни научат да се храним правилно. Така ще видите, че наистина може да се отслабне без диета.

Съвет 1: Яжте по една сурова ябълка преди всяко хранене. Така намалявате апетита.

Съвет 2: Пийте по две чаши вода преди всяко хранене, като добавите 1 лъжичка чия във всяка. Понякога тялото ни просто е дехидратирано и не сме гладни наистина.

Съвет 3: Включете по два прясно изцедени сока в ежедневното си меню.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

more-tialo-2

Защо не отслабвам?

Понякога не можем да отслабнем, защото метаболизмът ни не усвоява правилно витамините. Например, дефицитът на витамин Д води до бавен метаболизъм и да се окаже проблемът, който не ни позволява да отслабнем.

Витамините, свързани с метаболизма, са: фолиева киселина, С, Д, Е. Както и минерали като калций и магнезий. Лесен начин да си ги осигурявате ежедневно е като включите в менюто си поне пет от тези храни:

200 мл сок без добавена захар, прясно изцеден
½ чаша горски плодове
10 ореха или бадема
1 чаша фасул
100 грама риба като сьомга, треска или сардина
1 лъжичка зехтин, олио, грозде, бадеми или ленено семе
½ авокадо

Бъдете активни! Ходете всеки ден.

Научете се да балансирате храната си, да ядете правилните порции протеини, въглехидрати, зърнени храни или млечни продукти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *