Сензация! Хеопсовата пирамида е мощна електроцентрала!

Хеопсовата пирамида

  Още от времето на арабските халифи хиляди изследователи безуспешно търсят несметни съкровища, авангардни технологии и тайни библиотеки, съхраняващи мъдростта на човечеството сред лабиринтите и подземията на Хеопсовата пирамида.

През последното десетилетие свръхмощни радари и дистанционно управляеми роботи доказаха съществуването на тайни лабиринти и помещения в сърцевината на високата 146 метра и изградена от 2,6 милиона каменни блока изкуствена планина.

Дали мигът на истината за едно от най-древните и загадъчни творения в човешката история не наближава?

Ясновидецът Джовани Перони сензационно заяви пред представители на руската преса, че с помощта на псиметрията е успял да проникне в скрити и недостъпни за египтолозите кухини на Великата пирамида. Перони разказва за своите удивителни открития в своята „Книга на Ахау“.

Провеждайки екстрасензорни сеанси, известни като remote viewing (дистанционно наблюдение) парапсихологьт узнал, че каменната облицовка на пирамидата прикривала втора, „вътрешна“ пирамида с непокътнат връх. Ако бъдат отместени няколко каменни блока от площадката на върха, археолозите ще се натъкнат на широк тунел, спираловидно спускащ се до основата покрай стените на „вътрешната” пирамида. Зад западната стена на Царската камера, в която археолозите открили само празен саркофаг, се намирало непокътнато помещение, в което се съхранявало мумифицирано тяло и богати погребални дарове.

Входът към тайната стая бил малка въртяща се врата, замаскирана в югозападния ъгъл на Царската камера. Под Царската камера Перони се натъкнал на кухина, в която се откроявал артефакт, подобен на голям автомобилен радиатор (вероятно за пречистване на някаква течност). Зад западната стена на Камерата на царицата сензитивът открил друга херметично затворена стая, в която се съхранявали стотици свитъци с тайните текстове на египетските жреци, съдържащи уникални познания за миналото и бъдещето на Земята и Космоса.

Дълбоко в недрата на Хеопсовата пирамида Перони забелязал запечатана стая, чиито стени били покрити с черна изолационна материя, а в центъра й бил разположен огромен цилиндричен обект. Таен тунел свързвал стаята с агрегата със Сфинкса. Изследователят предполага, че съоръжението е вид генератор и го нарича „сърцето на пирамидата“, причина за построяването на цялото съоръжение. Той поддържа тезата на австралийския археолог Дейвид Чайлдрес, според когото Голямата пирамида представлявала гео-механична електроцентрала и счита, че подземният „генератор“ преобразувал земните вибрации в енергия, като подавал механични трептения, усилващи свойствата на силициевите кварцови кристали в гранитната сърцевина на пирамидата. Перони е убеден, че ако човечеството се добере до „генератора“ и успее да усвои древната технология, петролните горива и атомната енергия ще станат ненужни и ние ще живеем в един по-чист и безопасен свят.

Псидетективът успял да „проникне“ и в тайните на Сфинкса. Монументът, чиято възраст някои изследователи определят на 13 000 години, всъщност бил построен върху храм с облицовани в злато стени, чието местонахождение било умело прикрито от имитиращите под каменни блокове в основата на гигантската скулптура с тяло на лъв и човешка глава. В недрата на Сфинкса Перони открил древен „музей“, който пазел останките на първите египетски владетели и текстове с историята на човешката раса. складирани в т.нар. “капсули на времето“ – кварцови кристали, съхраняващи информация подобно на съвременните компактдискове. която би могла да бъде разчетена с лазер.

Екстрасенсът споделя, че когато разширил диапазона на своите астрални пътувания се натъкнал и на мащабна мрежа от тайни лабиринти и кухини, простиращи се на десетки километри под пирамидите и Сфинкса.

Изумителните открития, получени при парапсихичните сеанси на Перони, реабилитират твърденията, според които още при проведено през 1978 г. сканиране на платото Гиза с авангардния радар SIRA, бил открит монументален подземен комплекс под пирамидите на Хеопс, Хефрен и Микерин.

Тогавашният египетски президент Ануар Садат организирал свръхсекретни разкопки с намерение да проникне в тайните на загадъчното съоръжение.

Проучванията продължили две десетилетия. При проведена неотдавна неофициална среща с журналисти в Австралия Джим Хюртак, един от водещите учени в тайния проект показал шокиращи фрагменти от заснет в недрата на Гиза документален филм.

Лентата показвала откриването на гигантски подземен метрополис на няколко нива.

Според експерти легендарният „Град на боговете” бил построен преди поне 15 000 години.

На кадрите се различавали помещения с размерите на най-големите европейски катедрали и изсечени в скалите статуи на исполини.

Древноегипетските легенди разказват, че след гибелния световен потоп, в епоха, наречена Зеп Тепи (“Първите времена”), на Земята се появили просветени същества, които със своята мъдрост и познания възродили човешката цивилизация. Според доктор Хюртак създател на подземния комплекс бил велик жрец и учен, известен на древните народи с имената Енох, Тот, Хермес и Кетцалкоатл.

Цивилизацията, към която принадлежал, владеела висши технологии и на всеки 13 000 години се намесвала в съдбата на хомо сапиенс.

Праисторическите “богове“ построили планетарна система от пирамиди и храмове върху ключови енергийни меридиани.

Подобно на фино настроен музикален инструмент съоръженията хармонизирали преминаващите през тях енергии, честоти и вибрации и контролирали геомагнитните и тектонични катастрофи, връхлитащи циклично Земята.

Хюртак е убеден, че всички езици, култури и религии имат общ първоизточник, който нарича “Цивилизация – родител“ (“Parent Civilization“). Но откъде са дошли създателите на пръснатите по цял свят мегалитни постройки? Дали те са пришълци от съзвездието Орион, исполинска раса от паралелна вселена, или са намерилата убежище в земните недра раса на легендарните атланти?

Джовани Перони вярва, че ако изследователите на паранормалното и академичните умове си стиснат ръце и бъдат предприети непосредствени проучвания и разкопки в местата, недостъпни за радара и човешкото око, но не и за неподвластното на материалните бариери “астрално“ зрение, и тази последна велика загадка ще отстъпи пред неутолимия ни стремеж да узнаем истината за своя произход и участ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *