Президентът Плевнелиев отпразнува 49-ия се рожден ден скромно със семейството си

Росен Плевнелиев

  В тесен семеен кръг е отпразнувал на 14 май 49-ия си рожден ден президентът Росен Плевнелиев, научихме от приближени. Тъй като добре познавали скромността на шефа си, служителите в президентството не търсели някакви по-специални подаръци.

Плевнелиев почерпил с чаша вино най-близките си сътрудници и секретари кабинета си. Те пък се Ютчели с колективен подарък – картина. Вечерта президентът предпочел прекара вкъщи със съпругата си Юлиана и тримата им синове в затворения комплекс „Резиденшъл парк“ до Околовръстното шосе.

Малките Филип, Асен и Павел подарили на татко си нова ракета за тенис. Веднъж в седмицата Плевнелиеви ходели семейно да играят. Президентшата водела по-малките им синове Филип и Асен в клуб „Малееви“, където децата имали собствен треньор от Македония. За рождения ден на президента съпругата му Юлиана го изненадала с впечатляващ швейцарски часовник.

Неотдавна президентът разкри, че един от най-ексцентричните подаръци, които някога е получавал, било парче от Луната. Изненадата с нестандартната инвестиция била направена от негов приятел и служител за 46-ия му рожден ден. По това време президентът бил министър на регионалното развитие и благоустройството. От тогава преди всеки рожден ден Плевнелиев с ужас си спомнял за подаръка парцел на небесната ни съседка. За да се презастрахова от подобни ненужни и шантави подаръци, с чувство за хумор припомнял случката на служителите си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Президентът Плевнелиев отпразнува 49-ия се рожден ден скромно със семейството си"

  1. Pingback: chili on keto diet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *