Плевнелиев се събра с жена си

Росен Плевнелиев и Юлияна Плевнелиева

  Плевнелиев се е събрал с опърничавата си съпруга Юлияна, научихме от достоверен източник. За пръв път откакто е президент, Росен отново е със законната си половика.

Преди няколко седмици, броени дни след като правителството на Бойко Борисов подаде оставка, Юлияна се е настанила с децата в държавната резиденция. Госпожата била с няколко чанти багаж, които били разтоварени любезно от охранителите от НСО.

„След като цялата отговорност за това какво ще се случи в държавата се стовари върху Плевнелиев, жена му най-накрая се освести и реши да влезе в ролята си на негова опора, спря да прави примитивните си демонстрации и отиде при мъжа си. Вече официално е първа дама, макар че продължава да настоява, че няма да го придружава никъде на публични места“, разкриват от щаба на държавния глава.

Веднага щом встъпи в длъжност, Плевнелиев трябваше да се премести в резиденция „Бояна“, както изисква протоколът. Държавният глава се съпротивляваше повече от месец, но в крайна сметка по изрично настояване на НСО той се установи във вила „Калина“. Съпругата му обаче не го последва и остана с децата в жилището им в затворения комплекс, построен от фирмата на президента. Според мълвата тя дори станала по близка, отколкото е прието, със съдружника си Камен Станев. Двамата бяха заснети от папараци да се разхождат под ръка в центъра на София.

Сега обаче Юлияна е решила да се завърне при объркания Росен, който я посрещнал с отворени обятия. Мълви се, че именно тя е бабувала на раждането на служебното правителство. Някои от министрите са нейни лични приятели.

„Плевнелиева удобно реши кога да се появи – когато държавният глава има някаква реална власт. Дано се задържи по-дълго до мъжа си и не хукне пак да се прави на „независима“ жена“, коментират в политическите среди.

Най-големи проблеми с Юлияна имали охранителите от НСО. те се видели в чудо от капризната дама, която категорично не искала да ползва държавни бодигардове. Плевнелиева се побърквала, че след нея задължително кара автомобил с охранители, и редовно устройвала скандали на момчетата, които чисто и просто си вършели работата.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Плевнелиев се събра с жена си"

  1. SS   21.03.2013 at 23:26

    Та на село откъде да види що е това бодигард. 🙂

    Отговор
    • БРАВО!   14.05.2013 at 9:08

      Ето това е една себеуважаваща се жена. какво село, какъв бодигард. Жената има за гледане и да възпитава цели три деца.Да не мислиш, че и е до главата да се курдиса на екраните да и гледа цяла България сеира. Точно така се постъпва от една дама, с модерно и себеуважаващо се поведение. То се вижда кое е селото и кои са бодигардовите дами на президента…калинките-мълинките които искат да се облажат от неговата длъжност и позиция, кариеристките които биха разрушили и се радвали да разрушат едно семейство. Добре 4е президента е мъж на място и ги усеща та да не им се вързва на простия и селски акъл.Тя ако искаше да му е бодигард, щеше да се движи на всички събития като ремарке до него, не мислиш ли?

      Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *