Петко и Яна се женят на 12-и октомври

Петко Димитров и Яна Акимова
Петко Димитров и Яна Акимова

  Най-желаният ерген на София Петко Димитров калесва Азис да му стане кумица на сватбата с шампионката по спортни танци Яна Акимова, дочухме от сигурен източник. Танцьорката официално ще вземе фамилията Димитрова само след два месеца. Гайдите за сватбено тържество ще гърмят през октомври. Най-вероятно точната дата на празничното събитие ще е 12-и.

Яна и Петко вече не крият щастливата стъпка, на която са се решили, и от няколко дни въртят телефони, за да канят приятели, бизнес партньори близки. Най-важното събитие в живота им се очертава да бъде разделено на две части. Първата ще е гражданският брак, след което в тесен семеен кръг младоженците ще почерпят родителите си и някои по-близки роднини.

Големият купон обаче ще е в заведението на младоженеца „Найт Флайт“, под чийто покрив ще се събере столичният елит. Отсега се знае, че най-голямата звезда на попфолка у нас Азис ще бъде черешката на тортата. Младоженецът е ангажирал най-добрия си приятел да отговаря за веселието на гостите му. Петко имал мерак и да се сроди със звездата. Засега Василка все още не е дала категоричен отговор дали ще е кумица на светската двойка.

Амбициите на Ели Гигова да прави кариера в Брюксел сложиха край на връзката им с Петко
Амбициите на Ели Гигова да прави кариера в Брюксел сложиха край на връзката им с Петко

Освен Азис се очаква поне още няколко изпълнители от фолк и поп сцената да пеят на сватбата на годината.

Макар че сватбарите ще купонясват в нощно заведение събитието е планирано да премине както си му е редът и по обичай. Младоженците няма да държат гостите си на ядки и напитки. Кетъринг-фирма ще бъде наета, за да подсигури храната, тъй като „Найт Флайт“ не разполага с голяма кухня, пригодена за приготвянето на деликатеси за няколкостотин души. Умуват и дали да не поканят фолклорен оркестър, който да се редува на сцената с чалга изпълнителите.

Най-вероятно булката Яна ще блесне с рокля от Италия. Наскоро брюнетката пътува до Венеция и Милано без Петко, който по същото време плажуваше из Лозенец. Това събуди подозрения, че двойката е скъсала. Но според близки на Акимова заминала на Ботуша с приятелки, за да изберат сватбената й одежда. Димитров нарочно не бил включен в пътуването, тъй като съществува вярване, лоша поличба за бъдещото семейство ако младоженецът види роклята на избраницата си преди сватбата им. За своя костюм пък Петко ще се довери на модна къща „Агресия“, която се грижи за гардероба му вече почти две години.

 

Петко и Яна вече не крият щастливото събитие и дори вече канят приятели и близки на всяка от двете сватби
Петко и Яна вече не крият щастливото събитие и дори вече канят приятели и близки
на всяка от двете сватби

Ергенът отива за втори път до олтара

Октомврийският брак ще бъде втори за лачения столичен ерген. Първата му съпруга е „господарката на ефира“ Мария Игнатова, от която е синът му Виктор. Семейният им живот продължи обаче твърде кратко – година и малко. Заможният бизнесмен бе пред брак и с дъщерята на Николай Гигов – Ели, но амбициите й да гради кариера в Европарламента в Брюксел ги разделиха.

Петко открадна Яна от поп звездата Орлин Павлов. И с него, и с бъдещия си съпруг тя се залюби зад кулисите на танцувалното шоу „Денсинг Старс“.

 

Булката от 3 месеца върти къщата на мъжа си

Само 3 месеца съвместно съжителство бяха достатъчни на Петко и Яна, за да се решат на брак. Още преди финала на „Денсинг Старс“ танцьорката изнесе вещите си от апартамента на бившия си Орлин Павлов и ги подреди в дома на Димитров, в „Горна баня“.

А там Акимова тъне в лукс. Къщата на Петко е обзаведена по последна дума на интериорния дизайн. Там има скъпарски мебели, килими и вещи, също и фитнес зала. Сградата е обградена с просторен двор, в който е инсталирано джакузи. С релакс в него започва всеки ден на влюбените гълъбчета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *