И Лияна влиза във „ВИП Брадър“!

Лияна
Лияна

  Фолкзвездата Лияна ще е сред участниците в реалити шоуто „ВИП Брадър“, което стартира тази неделя по Нова тв, научихме от надежден източник. В началото на седмицата изкусителната брюнетка, нашумяла като любовница на наркотрафиканта Махмуд Йозджан и футболната звезда Благой Георгиев е подписала договор за визитата си в шоуто с продуцента Нико Тупарев.

Лияна се е договорила за символичен хонорар от 20 000 лева, гарниран с условието да не бъде компрометирана от продуцентите. Нико Тупарев се е ангажирал с подписа си да не завърта сюжетната линия на „ВИП Брадър“ около десетките авантюри на чалга изпълнителката. Към контракта на Лияна има и опция за влизането на сестра й Зори срещу сумата от 10 000 лева. Дали родственицата на знойната брюнетка ще влезе в Къщата обаче зависи от нуждите на предаването.

Лияна с Махмуд
Лияна с Махмуд

Случайно или не, но влизането на Лияна в риалити шоуто съвпада със странно разтурен договор между Нова тв и Калоян Стоянов – Боксьора. Ексцентричният началник на ЦСКА, прочул се за последно с нападението си над Стойчо Младенов в Борисовата градина, няма да е сред ВИП съквартирантите. Като официален мотив за разтурянето на договора Калоян Стоянов е посочил ангажименти, свързани с ЦСКА. Неофицално обаче се мълви, че Калата е отказал да дели един покрив с Лияна, с която бе интимен преди повече от 10 години.

Във фолксредите коментират бъдещото участие на Лияна като отчаян неин ход да привлече вниманието на кюрдския гангстер Махмуд към себе си. Вече повече от година именитият мафиот, който е издирван с червена бюлетина от Интерпол, не ще нито да чуе, нито да види възлюбената си. Махмуд преустановил и месечната издръжка на фолкпевицата. „Преди й пращаше по 5000 евро на месец, а сега не дава и пет пари за нея. Лияна се надява покрай участието си да предизвика ревност и нов интерес от страна на Махмуд“, жлъчно подмятат във фолксредите.

Според мълвата Махмуд бил безкрайно разочарован от Лияна не заради секс аферата й с Благо Георгиев, а заради любовна авантюра между попфолк звездата с лекоатлета от Добрич Галин Георгиев, шампион на България в дисциплината троен скок. След като научил, че смуглата фолкзвезда му слага рога с лекоатлета, страховитият Махмуд я зачеркнал веднъж завинаги от живота си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *