Андреа се ослушва за 2 млн. евро от Кубрат

Кубрат Пулев и Андреа
Кубрат Пулев и Андреа

  Най-желаната българска попфолк певица, Андреа, е полудяла от радост след победата на нейния любим Кубрат Пулев над Тони Томпсън – Тигъра. Тя вече сънува двата милиона евро, които българският шампион ще спечели при евентуална победа над световния № 1 Владимир Кличко.

Близки до звездната двойка споделят, че откакто Пулев се превърна в боксова машина и започна да печели добри пари за труда си, Андреа гледала да спестява своите хонорари и предимно харчела хилядарките на мъжа си.

Тя била наясно, че няма вечно да е на върха в чалгата и е добре да събира „бели пари за черни дни“.

Андреа
Андреа

В събота българският шампион изигра поредния си блестящ двубой и спука от бой най-добрия американец Тони Томпсън. През целия боксов екшън многохилядната зала в Шверин скандираше името на Кубрат и така нашето момче успя да се справи с трудностите, които имаше в началните рундове. Постепенно Кобрата взе надмощие и едва не строши главата на 41-годишния ветеран. Коравият американец обаче не се предаде лесно. Той издържа цели 12 рунда, след което тройката съдии от Полша вдигнаха победоносно ръката на българина.

С победата над Тигъра Пулев стана основен претендент за световната титла в тежка категория. Неговият съперник ще стане известен на 5 октомври, когато в руската столица Москва настоящият първенец Владимир Кличко ще се изправи срещу Александър Поветкин. Победителят от този мач, който по всяка вероятност ще е Кличко, ще се бие с българския шампион Кубрат Пулев. Все още обаче не е ясно кога точно ще се проведе легендарният мач. Дотогава Андреа само ще сънува милионите, които Кобрата ще вземе при евентуална победа над Кличко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *