Виж къде Николета ще празнува Нова година – снимки:

nikoleta-5

Николета Лозанова не пропусна да се изфука във фейсбук, че е на почивка в Дубай. Красавицата зарадва почитателите си със снимки по бельо от екзотичната дестинация.

Водещата на „Папараци“ е официално в коледна почивка, а предаването е направено на запис. Така че, Николета може да се наслаждава спокойно на празничната си ваканция.

nikoleta-6

Плеймейтката вероятно ще посрещне и Нова година в Дубай. Също като много други родни знаменитости, Николета е избрала международна дестинация, за да отбележи настъпването на 2016 г. Не е ясно обаче дали и дъщеря й Никол е там с нея. Красавицата вероятно е с приятелска компания или с някое неизвестно засега гадже.

nikoleta-7

Плеймейтката има с какво да се запомни отминаващата 2015 г. Предаването й „Папараци“ успя да се наложи в ефира на Би Ти Ви и е абсолютен лидер по рейтинг в часовата си зона. Със сигурност, работата като водеща в най- гледаната национална медия, й е гарантирана за доста време напред.

В личен план, уви, годината не беше успешна за Николета. В началото Валери Божинов обяви, че са се разделили и иска да се разведе с нея. Засега двамата все още не са го направили, като се говори, че причината за това е Николета. Въпреки това, с Валери са в добри приятелски отношения.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *