Маска за стягане на дупето

dupe-povdigane

Възрастта, липсата на физическа активност и неправилното хранене са сред основните фактори за отпускане на дупето.
Зоната е една от най- деликатните и лесно се влошава, но освен упражнения, имате и други варианти, за да върнете тонуса – маската от ягоди и киви.

Съставки:
– 1 киви
– 1 шепа ягоди, количество еквивалентно на кивито
– 1 с.л. зехтин

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

maska-dupe

Начин на приготвяне:

Сложете ягодите и кивито в блендера. Разбийте, докато стане хомогенна смес. Сипете я с съд и добавете зехтина. Смесете добре.

После, нанесете маската върху седалището, като оставите да подейства 20 минути. После изплакнете добре със студена вода. Бъдете постоянни и правете маската 2- 3 пъти седмично.
Тези плодове предпазват клетките от окисляване и преждевременно състаряване. Освен това хидратират, освежават и имат диуретичен ефект.

Високото съдържание на витамин С, киселини и минерали намаляват възпалението. Затова се препоръчва същата маска и в случаи на ревматизъм и проблеми с кръвообращението. Така стягате кожата.
За по- добри резултати, може да пиете и чай от същите съставки. Намачканите листа от ягодата върху кожата пък, намаляват бръчките.

Чрез тази маска можете да се борите срещу отпуснатото седалище, като комбинирате с хидратация, правилно хранене и упражнения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *