Константин се обзаведе с нов автомобил за половин милион! СНИМКА:

konstantin-1

Фолк певецът Константин се обзаведе с уникален за България автомобил на космическа цена! Супер луксозното возило е марка „Макларън“ и струва близо половин милион лева!

Фолкаджията открай време колекционира изключително скъпи и мощни автомобили. Но новата му придобивка струва повече от всичките коли в автопарка му взети заедно.

Коцето не пропусна да се похвали в социалните мрежи с уникалното возило, което скоро ще украси гаража му. Но вместо поздравления, доста фенове реагираха негативно и попитаха певеца откъде печели толкова крупни суми, че да си позволява подобни глезотии. Ясно е, че със сигурност не са от участия.

konstantin-kola

Повечето колежки на Коцето се възхитени от луксозния автомобил и вече си правят сметки да му го искат назаем за клиповете си. Първа обаче ще намаже една от най- близките му приятелки – Емануела. Така, гъзарската кола ще дебютира в най- новото й видео, което ще се завърти до дни.

Константин обаче не искал да остави уникалната си придобивка без надзор на снимачната площадка. Затова се самопоканил да участва в клипа с идеята да пази колата си.

Освен че суперлуксозният автомобил ще дефилира из поп- фолк клиповете, не е ясно къде стопанинът му ще може да го кара. В България определено няма инфраструктура за подобно чудо, което ускорява до 100 км/час само за 3 секунди! Автомобилът развива максимално 328 км/час – два пъти и отгоре разрешената скорост по единствената ни довършена магистрала.

Така че, едва ли космическото возило ще напуска много често гаража на Коцето. Явно певецът просто е искал да задоволи някаква прищявка, а като му се насити, ще търси на кого да го препродаде.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *