Как да имаме стегната кожа, докато отслабваме

stegnata-koja

Да се научим да поддържаме кожата стегната помага да се предпазим от увисването й, докато отслабваме. Можете да го постигнете като съчетаете упражнения, хранене и няколко процедури.

1. Пийте много вода, за да е хидратирано тялото ви, да не изсъхва или да се сбръчква тялото ви. На всеки килограм от теглото си трябва да консумирате 0, 01 л. Например, ако тежите 68 кг, трябва да пиете по 2, 2 литра вода.

2. Не правете строга диета. Бързото сваляне на килограми причинява стрии и увисване на кожата. Постепенното отслабване помага на кожата да се адаптира към теглото. Здравословното количество килограми, които можем да сваляме за седмица са между 450 грама и 1 кг.

strii-sredstva

3. Хранете се здравословно. Не премахвайте цели хранителни групи от диетата си. Яжте здравословни храни като плодове, зеленчуци, ориз, пълнозърнести храни, чисти протеини и ненаситени мазнини.

4. Тренирайте три пъти седмично, за да натрупате мускули и да поддържате кожата си стегната.

5. Ексфолирайте кожата си, за да стимулирате кръвообращението, елиминирате мъртвите клетки, да я стегнете и тонизирате. Може да го направите с растителна гъба или с четка за ексфолиране.

6. Нанесете стягащ лосион, гел или крем, за да имате стегната кожа. „БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ  ТУК:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *