Как да го сразите с голото си тяло

Ако се изнервяте, когато трябва да се съблечете пред гаджето си, вижте нашите съвети как да изглеждате зашеметяваща гола.

gola-saveti

ТЕН

Бронзовият тен ви прави да изглеждате по стегната и слаба като скрива някои несъвършенства, които може да ви притесняват. Бронзовият тен ще ви даде повече самочувствие и ще скрие белези, разширени вени, а и ще прикрие целулита. Не е необходимо да ходите на солариум. Просто използвайте кремове, които помагат за по- бързото събиране на тен, а и предпазват кожата.

ДЕПИЛАЦИЯ

Правилната депилация може да е разликата между това дали ще се срамувате или ще сте уверена. Обърнете специално внимание на интимната депилация.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ЕКСФОЛИРАНЕ

Ексфолираната кожа ще ви даде желаната мекота. Гаджето ви ще полудее като докосне кожата ви. Ще изглежда свежа, а не суха и посърнала.

БЛЯСЪК ПО КОЖАТА

Трябва да хидратирате кожата си след ексфолиране. Но най- добре е, ако хидратиращият ви крем има блестящи частици или можете да използвате бебешко олио.

gola

ПУСНАТА КОСА

Пуснатата коса ще ви направи да изглеждате по- диви и съблазнителни. Не слагайте лак или друг продукт, който да деформира косата ви.

НЕ ЯЖТЕ И НЕ ПИЙТЕ

Ако ядете и пиете преди секс, коремът ви ще изглежда надут.

ТРЕНИРАЙТЕ

Клекове, коремни преси, малко вдигане на гирички – определено ще изглеждате по- стегната и свежа. Разбира се, не се преуморявайте, защото тогава пък няма да ви е до секс.

МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Не подценявайте силата на красивия маникюр и педикюр. Определено приятелят ви ще забележи и ще му хареса.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ АКСЕСОАРИ

Гердан, гривни, обеци, токчета – можете да оставите някой аксесоар, така че да изглеждате секси.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *