Храни за топене на мазнините по корема

Когато мислим за диета за отслабване на корема, първо се сещаме за строг режим, гладуване с часове, в крайна сметка – пълно страдание.

korem-uprajneniq

Затова, за да избегнем подобни мъчение, трябва да следим храненето си през цялото година и да не оставяме отслабването за последния момент.

Ето кои храни ще ни помогнат по- бързо да свалим тлъстинките от корема, за да сме готови за лятната почивка:

Кисело мляко. Чудесен вариант за отслабване, тъй като съдържа много протеини. Така тялото ще харчи повече калории, за да обработи веществата. По този начин намаляваме възможността от загуба на мускули, докато отслабваме.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Грозде. Освен прясното грозде, и стафидите също за полезни. Чудесно средство за изхвърляне на мазнините, докато сме на диета. Съдържа много витамин В и калий, които помагат за контролирането на холестерола.

zehtin-salata

Сурови зеленчуци. Зеленолистните, целината, морковите, праза и доматите успокояват нервите, за да не се тъпчем. Препоръчително е да консумирате зеленчуците сурови, особено в пролетно- летния сезон, за да усвоите максимума от витамини, минерали и фибри, които могат да ви предложат.

Яйца. Две яйца за закуска сутрин е добър вариант за сваляне на килограмите. Ще ви държат сити за дълго време и няма да се изкушавате да ядете между храненията.

Овес. Богат е на сложни въглехидрати, протеини, фибри, с нисък гликемичен индекс е. Съдържа ненаситени мазнини, също така калий, калций, фосфор, магнезий – все полезни за мускулите вещества.

Пълнозърнести храни. За да се храните правилно, всеки ден трябва да приемате известно количество от този тип храни. Съдържат цинк, фибри, витамин Е, магнезий и витамин В6.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *