Ето как изглежда Дара без капка грим – СНИМКА:

Поп сензацията Дарина Йотова се показа в абсолютно натурален вид след тренировка във фитнеса. Феновете на певицата са свикнали да я виждат силно гримирана. Но този път тя реши да свали макияжа и да им покаже как изглежда без него.

Естествената красота на варненката буквално взриви социалните мрежи. А лавина от комплименти се изля под селфито.

Дара показа най- после истинското си лице – на лъчезарно 19- годишно момиче, което изобщо няма нужда от грим, за да изглежда зашеметяващо. Нито пък да си помпа устните с хиалурон, тъй като нейните са си достатъчно сочни и изкусителни.

А слуховете, че си е сложила силикон в гърдите, за да не изостава от Гери- Никол, също се оказаха неверни. Дарина има естествено голям бюст и засега категорично няма намерение да го увеличава още повече чрез изкуствени импланти.

Колежката й Гери- Никол още през лятото пък се обзаведе с чифт силиконови бомби. Не защото си няма естествени, а защото решила, че трябва да им придаде по- добра форма и да ги увеличи. Тя се похвали, че си купила най- скъпите импланти и цялата интервенция й струвала колосалната сума от 20 бона.

През лятото Гери- Никол си направи и лифтинг на популярните си задни части, специално за гостуването си на нюйоркската седмица на модата. Освен това, тя редовно помпа устните си с филъри. А тоновете грим, с които покрива лицето си, е умопомрачителен.

Дара пък се старае да поддържа по- натурална визия, тъй като така печели повече плюсове от конкурентката си. С по- младежката и естествена визия на абитуриентския си бал, тя успя категорично да бие Гери- Никол, която си поръча рокля от Италия с камъни сваровски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *