Ти да видиш! Николета награби гаджето на Валери Божинов! СНИМКА:

Около Коледа наистина стават чудеса! Бившата съпруга на Валери Божинов – Николета Лозанова, и актуалното му гадже Биляна Дол, станаха приятелки! Двете прекарали заедно целия уикенд и пуснаха своя обща снимка, за да запечатат паметния момент.

Преди време, двете не спираха да се дразнят в социалните мрежи. Николета на няколко пъти дори захапваше здраво гаджето на бившия си съпруг, като й се подиграваше, че нито ще се омъжи за него, нито ще му роди дете. Биляна пък й натри носа, като се сближи с другата бивша половинка на Валери – фолк певицата Алисия, както и с един от бившите й близки приятели – Азис.

Алисия не крие, че се разбира много добре с Биляна и без притеснение вече на няколко пъти пуска сина им с тях по екскурзии. Валерко дори прекара заедно с тях миналата Нова година в Дубай.

В същото време, Николета Лозанова се цупеше и не искаше да пуска дъщеря им да бъде с татко си и приятелката му по празници или по почивки.

Как двете са успели да стоплят отношенията си до степен, че да демонстрират близко приятелство, не е ясно. Но първата им обща снимка е много гореща. Николета е заметнала бедро върху сръбкинята Биляна, която с охота го е хванала.

Последователи на приятелката на Божинов обаче я предупреждават да внимава с бившата му жена, тъй като е известна с това, че не прави нищо, без да има някакъв интерес.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ти да видиш! Николета награби гаджето на Валери Божинов! СНИМКА:"

  1. https://moneytrain4.site   12.03.2024 at 16:41

    Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your
    article seem to be running off the screen in Firefox.

    I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you
    know. The design and style look great though! Hope you get the issue solved soon. Kudos

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *