Антония Петрова мизерства! Няма пари за нови дрехи!

17494580_1863229303936074_2531050104710758400_n

Антония Петрова си брои стотинките, откакто се раздели с богатия си руски съпруг Александър Бередин.

Скандалната „Мис България“ толкова е закъсала с финансите, че стигнала до там да ходи на шивач, който да й шие евтини дрешки.

Докато беше госпожа Бередин, перничанката носеше само тоалети на най- известните световни дизайнери. Сега обаче няма как да си го позволи. Самата Антония наскоро си призна, че вече си шие дрехите, а не ги купува от най- лъскавите бутици.

Това мизерно положение определено тежи на капризната мис- ка. Все по- често тя мрънкала на половинката си Николай, че не й осигурява луксозния живот, с който тя е свикнала.

antonia-petrova

Антония вече е много далече от бляскавия образ, който си беше създала с парите на руския си съпруг. Няма ги скъпите бижута, екстравагантните грим и прическа, марковите тоалети. Дори маникюра й вече е доста по- семпъл от преди. А най- далечната дестинация, до която сега може да стигне, е Гърция.

Да не говорим, че перничанката вече не може да достигне до ефира на нито една телевизия. Преди само от чешмата на течеше, а сега може да се изявява само в профилите си в социалните мрежи.

Антония Петрова беше като абонирана за коментатор на всяко риалити шоу, ходеше след всяка екскурзия с руснака да разказва надълго и на широко в „На кафе“. Искаха й „компетентното“ мнение по най- различни въпроси в сутрешните блокове. Но след раздялата с Бередин, многобройните й тв изяви се стопиха до… нула.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *