Ирина Тенчева обидена! Ето защо се скри от социалните мрежи:

ИринаИрина Тенчева спря да морализаторства от профила си в социалната мрежа и тотално се покри.

Докато непрекъснато даваше съвети на зяпналите я в устата фенки как се възпитават деца, как се обзавежда хол, как се готвят френски и италиански специалитети, как да се облечем за парти и как да задържим мъжа до себе си, тя внезапно млъкна. И даже изтри част от култовите си постове.

Мнозина започнаха да гадаят за причината. Някои си помислиха, че пак е бременна и смята да увеличи децата в семейството на пет. Други пък решиха, че е хукнала за Гърция да обзавежда новия апартамент, който Иван й купи, за да има къде да почиват през лятото.

Най-смелите пък надушиха скандал в образцовото семейство и се запитаха дали Иван не е скъсал синджира и не е започнал да се забавлява с нова колежка или не е посегнал пак към чашката.

Истината обаче е много по-проста.

Властната Ирина напоследък срещала много отпор на откровенията си и много подигравки на житейските мъдрости, които поства.

Особено я обидило обвинение от нейна фенка, че се изживява не само като майка на децата си, а и майка на нацията. Пък това прозвище вече било патентовано от Цецка Цачева и на народа две майки не му трябвали.

Ирина и Иван и АваТенчева обича да командори, да дава съвети и да прави услуги, които никой не й иска.  Във Вип Брадър тя не спря да нарича половината участници – свои най-добри приятели, а другите-  да обижда и унижава. Не спря да определя какво ще се яде, кога ще се яде, кой ще мие, кой ще чисти, да налага режим на спане, да гони до дупка всички, които й противоречат и да покаже истинското си лице.

А то е на лицемерно загрижен човек, който става жесток, ако не му играеш по свирката.

Сега Течева е наказала последователките  си в социалната мрежа, понеже не я слушат с нямо обожание, а посмяват да й противоречат.

Горкия Иван! С такава булка сигурно ще го канонизират за светец, говорят под сурдинка негови колеги.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ирина Тенчева обидена! Ето защо се скри от социалните мрежи:"

  1. Cleveland   04.11.2021 at 18:44

    Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
    Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure
    things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.
    Do you have any points or suggestions? With thanks

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *