Дарина Гиздова се готви да вземе короната Мис Плеймейт 2012

Дарина Гиздова

Наближава конкурсът „Плеймейт“ на култовото издание Плейбой. Тази година той ще бъде щурмуван и от красивия модел Дарина Гиздова.

Това го сподели самата тя. Финалистката от „Милионер търси съпруга“ е силно мотивирана да грабне титлата и отново да се върне в хайлайф средите. Ако наистина успее, това няма да е първата титла на сексапилната брюнетка, тя има вече приз за „Модел на годината“, което е най-сериозният й успех в кариерата до момента. Дарина, според мълвата, се готви и да си сложи силикон като тайно оръжие за грабване на титлата. Нищо чудно, тъй като красавицата е известна със своето положително отношение към подобен вид

палавата Дарина

тунинговане. Сега ни предстои да видим колко кубика силикон ще си налее в гонене на приза, госпожица Гиздова. У нас изборът на „Момиче на годината“ става с кастинг. Всяка година журито избира 12 девойки, които лъсват на страниците на списанието и всеки читател може да гласува за своята фаворитка. Любимката на читателите грабва титлата „Плеймейт на годината“, чисто нов автомобил и се появава на корицата на списанието.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xy32vIzMLsE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *