Убиец на дете се разхожда свободен из София!

Борислав Богданов

Ставаме безмълвни свидетели на поредното съдебно безумие. Убиецът на невръстно 12 годишно момче е пуснат да се разхожда на свобода.

Борислав Богданов, който погуби по особено жесток начин жертвата си Цветан Цанов, преди една година, отново обикаля улиците на София, без гаранция, че отново няма да посегне на дете.

Преди една година, полицаите бяха потресени от зверското убийство на 12 годишно дете с 90 удара с нож. Униформените тогава си свършиха работата перфектно. От тогава измъчените родители на убитото дете живеят в страх да не би килърът да посегне и на другите им две деца.

убитото момче -Цветан Цанов

Извергът се навъртал около училището, където учат братята на малкия Цветан. Магистратите са освободили, престъпника с мотива… за да се изучел! Причината за зверското престъпление била 50 лева, с които жертвата трябвало да плати на изрода за стрък марихуана.

Вчера Софийски градски съд даде 7 години 4 месеца лишаване от свобода на Борислав. Тази присъда може да се обжалва в 15-дневен срок. До тогава Борислав ще е на свобода под надзора на инспектор от  детска педагогическа стая.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XC3HWv99PsI

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Убиец на дете се разхожда свободен из София!"

  1. mirela   24.11.2012 at 18:07

    moje da e super gadno ama tova e za nazidanie na podrastva6tite narkoman4eta da znaqt kakvo moje da gi spoleti osobeno ako dilara e po golqm ot tqh i vtoro sam po4ti sigorna 4e malkia si go e zaslujaval ni6to 4e i drugia e psiho 4e go e naragal 90 pati rqdko ima dim bez ogan no puk da go pusnat no comment te teq ne u4at i samo zatavat pove4e

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *