Килърът Мартин пребил от бой Жан-Клод ван Дам

ММА-боецът Мартин Антов (В средата) заедно с приятеля си Любо Чука. Снимката бе разпространена във „Фейсбук“

  Арестуваният от МВР килър и най-близък авер на Вальо Бореца – Мартин Антов от Монтана, е набил известния холивудски актьор Жан-Клод ван Дам, научихме от свидетели на жестокия екшън. Якият кьотек е станал в култовото кафене „Снейк“, част от комплекса „Киров“ в столичния квартал „Люлин“ през 2011 г.

На 25 октомври около 9 часа сутринта ММА-боецът Антов, който бил в заведението с компания от други мутри, ударил една тупаница в главата на Ван Дам. „Ей, звездата! Сега си на моя територия и няма да се правиш на баровец“, изцелил се монтанският бабаит на развален английски. Антов се издразнил от факта, че актьорът е окупирал с присъствието си вниманието на всички красиви девойки, намиращи се в този ранен час в лъскавото заведение. За родния селски бик било необяснимо как нито едно момиче не му обръщало внимание. По това време белгиецът беше у нас, за да се снима в касовия екшън „Непобедимите 2″.

За инцидента пред репортер си спомни и един от клиентите на люлинския бар, който по това време е бил там. „Около 9 сутринта заедно с мой приятел бяхме в заведението да изпием по кафе. От ВИП сепаретата в дъното се чуваха жестоки крясъци. Питахме сервитьорката какво става. Момичето ни каза, че имало проблем между Жан-Клод ван Дам и някакви.

Жан-Клод вай Дам харесва нощния живот в София, въпреки че изяде бой от монтански бандит

Други клиенти започнаха да нервничат, че не им се изпълняват поръчките и коментираха няма ли да дойде полиция да прекъсне шоуто и да усмири побойниците. По някое време видяхме и самия Жан-Клод ван Дам. Изглеждаше кьоркютук пиян и друсан. Около него имаше 4-5 човека, а той нещо им се караше. Актьорът започна да троши чинии и чаши. След малко спорът поутихна, Жан-Клод, поклащайки се, напусна бара. Персоналът се юрна да чисти стъклата, които бяха разпилени навсякъде. Минути по-късно от кафенето излязоха и група от петима яки мъже които също участваха в скандала“, спомня си очевидецът.

Научихме още, че Ван Дам не е подавал оплакване в полицията за инцидента по настояване на своя мениджър. Скандалът, който ще последва от официалното оповестяване на случая, щял да нанесе вреди на реномето му. Малко преди това Жан-Клод загубил и часовника си на комар. От компанията, която беше поканила белгиеца в България – „Ню имидж“, също не искали инцидентът да се раздухва. Вчера в телефонен разговор с репортер, един от служителите на „Ню имидж“ сподели, че си спомня за този случай с Ван Дам, но от фирмата няма да коментират нищо официално.

До нас достигна информацията, че Мартин Антов е правил същите хулигански изпълнения и в дискотека „Плаза“ в Студентски град. В началото на тази година в популярната кръчма е станал зверски конфликт между него и хора на Стефан Бонев – Сако.

Ромският бос също е бил в заведението, за да се види с негов приятел на име Мишо. Въпреки внушителната си физика Антов в този случай е бил набитият от циганите.

В началото на седмицата прокуратурата повдигна обвинение срещу Мартин Антов и Вальо Бореца за това, че са ръководили група от още 13 човека за мокри поръчки. Срещу бандата засега има железни доказателства, че е извършила две убийства. Едното е на Краля на крадците Йордан Цонков – Джиджи през 2009 г, а другото – разстрелът на сводника Кочо Михайлов – Чочо, станал на 9 април 2010 г. Антов е подозиран, че е участвал и в още няколко разстрела – на члена на бандата „Наглите“ Киро Шкафа, на скандалния радиоводещ Боби Цанков и на хроникьора на мафията Георги Стоев. При ареста в дома му бяха намерени два автомата „Калашников“. Полицейски източници твърдят, че Мартин е участвал и в обира на клона на ОББ на ул. „Академик Борис Стефанов“ в Студентски град на 5 април 2012 г.

Антов бил един от двамата мотористи, които с каски на главите с пуснати визьори успяха да отмъкнат внушителните 215 хил. лв. Припомняме, че килърът и съучастникът му бяха облечени в работни гащеризони. Те удариха банката около 9,30 ч., малко след като инкасовата кола остави в клона оборотните пари. Въоръжените бандити нахлуха вътре, набиха охраната и грабнаха пликовете с финикийските знаци. Всичко това стана за около минута и половина. При бягството обаче скъсаха единия плик и част от пачките са разпиляха по земята.

 

Става защитен свидетел

Източници от прокуратурата разкриха, че е много вероятно в предстоящото дело срещу „Килърите 2″ Мартин Антов да бъде със статут на основен свидетел срещу Вальо Бореца. От началото на година двамата са били в конфликт заради сума от 200 000 лв. Държавното обвинение смята да се възползва от ситуацията, като предложи сделка на ММА-боеца. По този начин чрез показанията му щели да се осигурят сигурни присъди за Бореца и хората му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Килърът Мартин пребил от бой Жан-Клод ван Дам"

  1. Гоги   11.08.2013 at 15:03

    Ван Дам не подава оплакване.., защото купува кокаин и плаща на проститутките ни
    Лично на нашите тиквеници от години! Нали ще пуснат после
    Записите с него? Независимо от това ние непоказваме уважение.. ,
    А и често изнудваме звездите? Затова и самият той вече не идва! Апо
    Геят му беше по времето ня главния! Ако беше жив никога нямаше
    Да му вземат часовника на канадска и да го унижават

    Отговор
  2. Анонимен   22.03.2023 at 7:56

    Автора на темата, така е я е написал, сякаш е присъствал на всяко действие.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *