Как да преборим целулита

Вече ви е омръзнало да ви казват, че здравословната диета и тренировките са най- добрият начин за справяне с целулита. Но какво друго можете да направите?

celulit-dieta

Ето 5 различни съвета, които са ефективни, така че портокаловата ви кожа да изчезне.

5. Кремове, маски, ексфолиране. Как да използваме тези продукти за премахване на целулита? Първо, ексфолирайте кожата си, докато се къпете, за да стимулирате обновяването на клетките. Второ, сложете стягаща маска, за да върнете еластичността на кожата .Трето, хидратирайте всеки ден кожата си, като нанасяте крема с масажиращи движения.

“ БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

4. Пийте много вода. Въпреки че знаете, че пиенето на вода е много важно, за да имате здрава кожа, много често забравяме да го правим. Водата кара тялото да се изчисти от токсините и излишните мазнини, заздравява колагена на кожата, който е необходим да намали външния вид на портокаловата кожа.

voda-saveti

3. Разтягане. Правенето на упражнения за разтягане е важно за намаляването на целулита. Така съединителната тъкан се разтяга и се удължава, като така помага за разделянето на мастните клетки.

2. Четкане на кожата. Помага за различни неща: премахва мъртвите клетки, помага за обновяването на клетките, увеличава кръвообращението, като така помага за изхвърлянето на токсините, намалява целулита и пр. Целулитът ви значително ще се подобри само за 30 дни.

Четкайте кожата си преди баня с нежна четка в рамките на 5 минути, отдолу нагоре по бедрата,

1. Намалете целулита за 48 часа. Ако имате важна среща или събитие, а не искате целулитът да ви притеснява, може да правите следното. Трябва да промените храненето си, така че да изхвърлите излишните течности. Спрете изцяло консумацията на сол и захар, яжте повече храни, богати на калций. Това е специална диета, която се прави само в изключителни случаи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *