Домашни рецепти за красиви ръце

Благодарение на следните рецепти и съвети може да имате наистина красиви ръце, при това в кратък срок. Ще са меки, подмладени и хидратирани, няма да се срамувате да ги показвате. А и няма да давате толкова пари за всевъзможни кремове.

krasivi-race

ДОМАШНИ РЕЦЕПТИ ЗА ГРИЖА ЗА РЪЦЕТЕ

Мед и картоф. Обелете един картоф и го сварете. Сложете го в съд, намачкайте го, добавете му 1 с.л. течен мед и малко хладко прясно мляко. Разбъркайте добре съставките, докато получите хомогенна смес. Направете си масаж на ръцете с пастата. Изчакайте да минат 20 минути и после изплакнете.

Рози и глицерин. Вземете листенцата на една роза. Сложете ги в стъклено шише, добавете дестилирана вода иrace разтръскайте. Оставете за 24 часа и добавете 250 мл вода, глицерин и разбъркайте добре. Нанесете добре върху двете си ръце, с нежни масажи. Оставете да изсъхнат.

Зехтин. Преди лягане масажирайте ръцете си с 1 с.л. зехтин. Сложете си памучни ръкавици и спете с тях. Махнете ги на сутринта. Правете го всеки ден в продължение на седмица и ще видите отлични резултати.

Прясно мляко. В съд смесете 250 мл хладко прясно мляко и сок от половин лимон. Потопете ръцете си вътре в съда и после изплакнете с вода. Подсушете се с памучна кърпа.

Мед и портокал. Възстановява еластичността и гъвкавостта на ръцете, така че ще са повече от хидратирани. Изцедете един портокал и смесете сока с 1 с.л. мед. Нанесете върху ръцете и изчакайте 15 минути. Изплакнете с хладка вода и накрая си сложете хидратиращ крем.

Захар и зехтин. Ако ръцете ви изглеждат състарени, с посърнала кожа, тази рецепта е много полезна за вас. Смесете 1 с.л. захар с 1 с.л. зехтин, за да получите ексфолиращ крем, идеален за почистване на кожата и подхранването й. Масажирайте ръцете си със сместа 10 минути и измийте със студена вода. Ръцете ви ще станат меки и красиви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *