5 природни техники срещу стрии

Близо 80% от жените имаме стрии в определен период от живота си. Могат да се появят по наследство, от драстично качване и сваляне на килограми, заради бременност.

стрии

Стриите първо се появяват като червени ивици. После стават в цвят кафе или розови. След време стават бели или бежови, в зависимост от тена на кожата. Затова ви предлагаме 5 съвета да се справите по естествен път с тях.

Срещу стрии и целулит – гелът „Био- код“. ВИЖ ТУК

1 . За червените стрии е препоръчително да нанасяте всяка вечер капсула витамин Е в засегнатата зона. Ако сте постоянни, ще забележите разликата.

2 . Може и сами да си приготвите крем анти- стрии. Смесете вътрешността на авокадо с 1 с.л. лимон и още една с мед. Нанасяйте сместа всеки ден с нежни кръгообразни масажи на краката, ханша и корема.

3 . За да прикриите стриите, настържете морков и му сложете малко вода. Натиснете, за да му излезе сока, истрии1 прецедете. Смесете течността с бадемово масло и намажете засегнатата зона всяка вечер преди лягане.

4 . Бадемовото масло омекотява стриите и спира появата на нови, докато моркова само ги прикрива.

5 . Друго средство е да смесите 10 с.л. бадемово масло с 5 капки етерично масло от лавандула. С памук нанасяйте два пъти седмично в засегнатата зона. Все повече ще намаляват.

Помнете, че това, което действа на едни, може да не подейства на други. Всяка кожа е различна. Все пак можете да намалите стриите с продукти, които съдържат какаово масло или от ший, колаген, както и витамини А, С и Е.
Ако имате стрии или сте бременна, мажете се с такива продукти по коленете, бюста, корема или друга част, където може да се появят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *