5 плода, за да сме по- красиви

koja-plodove

Плодовете са сред най- полезните храни. Не само защото са вкусни, но и заради множеството си полезни свойства. Ето кои плодове можете да включите в менюто си, за да сте по- красиви.

1. Киви. Богат е на витамин С, магнезий и лутеин. Антиоксидантите в него ни предпазват от свободните радикали. Кивито съдържа калий, който подобрява кръвообращението.

2. Малина. Този плод има подмладяващи свойства, заради високото съдържание на свободни радикали. Богат е на витамин Е, подхранва кожата и забавя остаряването. Съдържа кетони. Може да добавяте малините си към киселото мляко.

3. Портокал. Полезен е за кожата. Има противовъзпалително действие. Портокалът е богат на витамини като С, А, В и Е.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

koja-plodove-1

4. Ананас. Пречиства тялото от натрупаните токсини. Има диуретични и разхлабителни свойства. Помага да изхвърляме задържаните течности. Предпазва от целулит. Може да използвате плода, за да приготвяте ексфолиращи маски за лицето. Помага при мазна кожа и поддържа порите чисти. Ананасът е чудесен десерт.

5. Грозде. Плодът е изключително богат на антиоксиданти. Поддържа кожата ни по- млада, заради съдържанието на полифеноли. Яденето на грозде подобрява кожата, прави я по- гладка, блестяща и еластична.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *