Средства против целулит

За много жени наличието на целулит и стрии е огромен проблем, от който не могат да се отърват през целия си живот. Не помагат нито специалните диети, нито усилените фитнес упражнения, а ако се постигне някакъв резултат той е краткотраен. Предлагаме на вашето внимание три средства срещу целулит и стрии.

целулит и стрии

Био – Код

Уникалният и невероятен продукт срещу целулит и стрии „Био – Код” ще направи кожата ви гладка, жизнена и свежа. Работи като издърпва част от енергията на стопените мазнини и я впряга в синтеза на колаген. С универсалния супер гел помагате за сваляне на излишните килограми, прогонвате целулита и отново се чувствате щастливи.

Поръчай „Био – Код” за перфектно – гладка кожа

Домашен ексфолиант с морска сол

Понякога и домашните рецепти също помагат. Снабдете се с достатъчно количество необработена морска сол, която съдържа в себе си ценни вещества като йод, калций, магнезий и желязо.

Смелете я на сравнително дребни частици и към нея добавете по 2 супени лъжици пчелен мед и зехтин. Оставете да престои така около 30 минути, след което прибавете по 10 капки етерични масла от розмарин, грейпфрут и хвойна. Използвайте във ваната, като слагате по 2 с. л. преди да влезете във водата. Прави се по един път в седмицата.

Класическа рецепта с кафе

Тази рецепта е изключително популярно средство срещу целулит, защото е много лесна за изпълнение. Просто вземете душ и докато кожата още е мокра, натъркайте със смляно кафе.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *