Как да подхраним косата, за да расте повече

kafyavo

Грижата за косата не означава само да я мием, но и да я подхранваме с необходимите за растежа й вещества. Така тя е винаги здрава и красива. Подхранването на косата е нещо, което може да се прави ежедневно и седмично, в зависимост от продуктите, които използваме. Ако косата ви е здрава и хидратирана, ще продължава да расте силна и с блясък.

1. Редовно подхранвайте косата си с балсам, предназначен за суха или увредена коса. Те съдържат кератин и протеини, които са много полезни за косата. Докато нанасяте балсама върху косата и го миете, масажирайте скалпа, за да подобрите кръвообращението му и да елиминирате мъртвите епителни клетки.

„АНАГЕН – HR“ – КРАЙ НА ОПЛЕШИВЯВАНЕТО И БЯЛАТА КОСА! ВИЖ ТУК:

koprinena-kosa

2. Използвайте балсам за дълбоко подхранване веднъж седмично, след като си измиете косата. Това третиране помага за възстановяване и подхранване на косата. По- наситени са от ежедневните балсами. След като го нанесете, изчакайте пет минути.

3. Нанесете олио от кокос или зехтин и изчакайте 30 минути. Правете го 1- 2 пъти седмично. Добре е леко да загреете олиото, така че да проникне в зоната за растеж и да се попие по- бързо от кутикулата. Така косата се подхранва. Изплакнете добре олиото.

За да подхранвате косата отвътре, яжте храна богата на витамин В и аминокиселини.

Спете и почивайте, за да възстановите клетките и секрецията на хормони на растежа.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Как да подхраним косата, за да расте повече"

  1. Pingback: keto meal plans

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *