3 изпитани рецепти срещу косопад

Предлагаме на вашето внимание три изпитани рецепти, които са се доказали във времето. Не пропускайте шанса да научите и за най – добрия продукт за косопад „Ефект – 2”, който през последните години помогна на десетки хиляди българи!

„Ефект – 2” против косопад и оплешивяване

косопад и оплешивяване

№ 1

Вземете 20 – 30 милилитра рициново масло, 1 с. л. кисело мляко и 1 жълтък. Разбъркайте съставките до получаване на хомогенна смес и нанесете леко върху корените. Завийте главата си с топла кърпа и шапка за баня, останете така за 2 часа. Измийте с био шампоан, третира се 3 пъти седмично.

№ 2

Снабдете се с 50 гр. корени от репей и 50 гр. листа от коприва. Нарежете ги на ситно и залейте с около 500 грама гореща вода. Варете в продължение на 20 минути и изчакайте да се охлади. Косата се изплаква след къпане, всеки ден в продължение на 3 месеца. Все пак внимавайте с корените от репей, защото са отровни.

№ 3

Тази рецепта за косопад е доста по – сложна като изпълнение, но изпитали я твърдят, че е много полезна.

Разтопете 200 грама натурално масло на бавен огън. Когато свалите изчакайте малко и като започне да се втвърдява, добавете един жълтък и 2 грама пчелно млечице. Разбъркайте добре и съхранявайте в хладилник. Когато нанесете върху корените и космите, маската трябва да престои 3 часа. После се измива с натурален шампоан.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *