Маг Наталия: Помагам при болни стави, артрит и дископатия! ИНТЕРВЮ

Маг Наталия

  Маг Наталия е сред най-известните феномени в Русе. Тя е не само ясно-видка, но помага на хора при здравословни проблеми. По специални методи приготвя отвари и мехлеми, които церят болежките на страдащите от всякакви ставни заболявания.

– Как разбрахте, че имате необикновена дарба, Наталия?
– При баба ми, с която живея от 8-годишна, постоянно идваха хора да им гледа. Смятам, че постепенно дарбата й се прехвърли върху мен.

Работя с три имена и рождена дата на човек. Така влизам в неговата аура, задълбочавам се още повече в биополето му чрез запалена свещ. По този начин виждам онова, което човек иска да научи за съдбата си.

– За какво идват най-често хората при вас?
– Искат да знаят дали имат енергийни въздействия, как ще се развие работата им. Нормално е, защото днес всички живеят трудно.

– Има ли според вас магия при зачестилите напоследък самоубийства?
– По-скоро хората се чувстват изключително обезсърчени. Не е заради негативно въздействие. Трябва да се знае, че някои хора само чрез мисълта си си правят автомати.

– Какво смятате за т.нар. енергийни вампири?
– Тези хора се вкопчват в другите и буквално им изпиват мозъка.

– Разкажете интересни случаи, с които сте се сблъсквали?
– Аз не само чистя магии, но отключвам късмета. Търсят ме и за събиране на двойки. Семейство с четири години брак и дете на три имаше сериозен проблем. Една жена беше направила магия на мъжа чрез захранване, която буквално му беше промила мозъка. Този човек тормозеше съпругата си, обиждаше я. Мозъкът му отиваше при другата. Взех данните и на двамата и видях, че има жена, която го беше „захранила“. Започнах да действам – отхраних го. Сега продължават да са семейство – детето вече е на шест години.

– Знам, че помагате и при ставни заболявания.
– Точно така. Помагам при болни стави, артрит и дископатия. Имах един случай точно на клиент с артрит наскоро. При такова състояние не помагат нито инжекции нито лекарства. Но аз чрез билково лечение, с домашни рецепти, успях да намаля значително страданието му. Излекуването е почти невъзможно, но облекчението е гарантирано. Нужно е на ден да се пият поне по три капки от билките, които приготвям и давам за лечение.

Може да се приемат чрез храна или течности. Всички тези рецепти ги знам от моята баба. Правя и чудесни мехлеми, с които се маже болното място.

– А имате ли рецепта срещу грип?
– Най-полезно е да се вземат няколко ореха, малко липов цвят, шипки. Нека се свари чай и да се пие редовно. Може да се приема и червено вино със захар, които се затоплят и се пият по три пъти на ден до пълното излекуване.

Аз обаче не съм лечител. Помагам чрез билковите си рецепти. Ако някой има сериозно заболяване, предпочитам да го изпратя на лекар. Иначе ми се обаждат непрестанно хора, които ме молят да им помагам при здравословни проблеми. Но на тях не им вземам и данните. След поставена диагноза, тогава се наемам, ако разбира се, проблемът е свързан с болни стави, за които знам доста илачи.

– Какво мислите за тъй наречените чакръкчии?
– По-добре е да избягвате тези хора.

– На какво още гледате?
– От баба си знам да гледам на боб, на карти таро, на ръка. Но отново ми трябват данните на хората. Всяка точка на ръката отговаря на конкретна част от съдбата – има линия на живота, любовта и късмета. На боб гадая по фигурите, които се образуват. Само трябва да ми се зададе конкретен въпрос и веднага мога да отговоря. Тук има много механизми, по които може да се гадае. Между другото, всеки може да гледа на боб, ако се обучи от правилния човек.

Най-страшното напоследък е, че хората постоянно си правят магии един на друг. Престанете да го правите! По-хубаво е да изчистиш негативното влияние, отколкото да го причиниш. Аз правя защити със специални амулети и талисмани, които избирам, след като вляза в аурата на човека и преценя от какво конкренто има нужда.

– Колко време трябва да се носят амулетите?
– Добре е цял живот. Не е страшно, ако бъдат загубени, защото могат отново да се приготвят по индивидуален метод. Всеки, който усети негативни влияния, е добре да потърси помощ от различни феномени, тъй като в България има много силни личности.

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Маг Наталия: Помагам при болни стави, артрит и дископатия! ИНТЕРВЮ"

  1. Апостол Шепков   07.03.2013 at 8:06

    От Пловдив съм.Трябва ми контакт със маг Наталия от Русе

    Отговор
  2. Deniz   14.11.2013 at 22:52

    Speshno trqbva da se sreshtna s Nataliq i az sim ot Rusenska oblast .Molq vi vajno e za men !!! Blagodarq predvaritelno :)Shte chakam otgovor na poshtata si :denizmh@abv.bg

    Отговор
  3. mariq   28.02.2014 at 17:46

    Speshno trqbva da se sreshtna s Nataliq i az sim ot Rusenska oblast .Molq vi vajno e za men !!! Blagodarq predvaritelno :)Shte chakam otgovor na poshtata si:macoeva@mail.bg

    Отговор
  4. http://t.co   31.08.2021 at 16:48

    This web site really has all of the information I wanted about this
    subject and didn’t know who to ask.

    Отговор
  5. scoliosis surgery but   02.09.2021 at 16:57

    Hi there to every one, as I am in fact keen of reading this website’s post to be updated daily.
    It carries fastidious information.

    Отговор
  6. ps4 games there   25.10.2021 at 12:30

    I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site?
    Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people
    could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.

    Maybe you could space it out better?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *