Маг Елена: Върнах зрението на сляпо дете! ИНТЕРВЮ

Маг Елена

  Маг Елена е сред популярните ясновидци и терапевти в България. Работи основно във Варна, но при нея се стичат хора от всички краища на страната. Освен с гадателска дарба тя се слави и със способностите си да помага при заболявания. Специалност й е познаването на темите за кандидатстудентски изпити всяка година.

– Елена, как открихте своята дарба?
– Когато бях едва на 7 години, получих първите видения. Разказах за тях на майка си, но тя не ми повярва. Започнах да сънувам и странни сънища, че Исус Христос ми се явява и ми разказва, че ще помагам на хората със своята дарба. Тогава разбрах, че трябва да дам всичко от себе си да им помогна.

Когато навърших 15, заспах за цели седем дни. Родителите ми решиха, че съм в будна кома. През цялото време обаче аз реално говорих с Господ – облечен с бели дрехи, брада и коси до раменете. Питах го какво иска от мен, защо ме е избрал. Той ми даде много съвети как да помагам, как да се държа с хората. Каза ми, че съм избраната и че няма кой да ме замести.

След като се събудих, майка ми пак не ми повярва. Попитах Господ защо, никой не иска да ми се довери, а той ми отговори, че това ще се случи, когато започна да доказвам дарбата си.

Това стана, когато вкъщи започна да идва едно семейство заедно с детето си, което беше сляпо. За една седмица му помогнах и то вече виждаше. Тогава убедих всички в своята дарба. По това време все още не осъзнавах какво трябва точно да правя. Просто помилвах детето с ръце, повтарях молитви.

Когато навърших 20, станах доста популярна. Реших, че трябва да се обуча по-добре. Започнах да посещавам училище, където да добия още опит.

– Някакви церове ли приготвяте?
– Имам методи, по които работя. И до днес няма някой да се е върнал, за да се оплаче. Имам много случаи с хора едва ли не от цял свят. Дойде жена, висока не повече от метър. Това обаче не беше най-големият й проблем. По-същественото бе, че не можеше да движи ръцете и краката си. Помоли ме само да проходи. За две седмици я вдигнах на крака и започна да се храни и движи нормално.

– Вярно ли е, че помагате и при различни зависимости?
– Да. Имам билки, които приготвям сама. Това са различни отвари, които хората трябва да приемат. Някои ги вземат само по седмица и всичко вече е наред. На други им трябва и месец. Но винаги има резултат 100%.

Идвали са при мен пристрастени и към марихуана и към екстази, и към кокаин. Днес те са прави и здрави хора.

– По какъв начин откривате магии?
– Нужно е да вляза в данните на човека. За целта имам една свещена икона, зад която се слага свещ. Пиша на листче името на човек и го слагам зад пламъка. През това време си затварям очите и ми се появява всичко за конкретната личност – какъв е, откъде идва, с какви помисли, дали някой се е бъркал в съдбата му. Казвам миналото, настоящето, бъдещето. Казвам имената и на неговите врагове. За да изчистя магията, е нужно да направя един от моите амулети. Ритуалите започват от полунощ и продължават до 6 часа. Не спя и ги приготвям. Изпращам една част на хората, а друга запазвам за себе си, за да мога да повлияя цялостно от две страни. Аз работя със заклинания с които помагам масово. Няма срок за колко време ще се изчисти магия или родово проклятие. Хората сами започват да усещат в даден момент резултатите. Имам хиляди благодарности от хора, на които съм помогнала.

– Много ли е скъпо посещението при вас?
– Не, категорично. Знам, че има много шарлатани от които мнозина се оплакват, и то с право. Не само у нас, но и навсякъде има такива измислени гадатели и лечители. Много рядко всъщност някой има голяма дарба. Аз познавам няколко такива жени в България, но предпочитам да не ги назовавам.

– Наистина ли познавате и теми за кандидатстудентски изпити?
– Винаги когато наближат тези дни от годината, пред вратата ми има много младежи дошли да разберат как ще се справят на изпитите. За да им помогна, са ми нужни трите имена, точно навършени години и мястото, на което искат да учат. Така разбирам дали ще влязат или не. Ако видя, че на някого ще му е по-сложно, му давам амулет, който трябва да носи през цялото време.

На някои казвам директно и темите, които ще се паднат, но предпочитам да положат сами труд, отколкото да получават нещата наготово.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Маг Елена: Върнах зрението на сляпо дете! ИНТЕРВЮ"

  1. minecraft games   25.09.2019 at 16:48

    Nice weblog right here! Additionally your web site lots up
    very fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate
    hyperlink in your host? I desire my web site loaded up as fast as
    yours lol

    Отговор
  2. Ралица   09.04.2020 at 16:37

    Може ли телефон за контакт със нея Моля ?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *