Астроложката Светлана Христакиева: През 2013 г. ни очаква промяна, няма да свърши света! ИНТЕРВЮ

Светлана Христакиева

  Ясновидката от Хасково Светлана Христакиева прави първия си сблъсък с паранормалното едва две годишна. Получила дарбата си по наследство от майчина линия. Нейната прабаба била циганка, доста известна в Хасково баячка. Ритуалите си извършвала с кокалчета. Лекувала с голам успех кожни заболявания.

По най-различни начини Светлана получава информация за хората. Понякога има видения на образи или звуци, а най-често ползва вътрешния си усет за дадена ситуация. Ясновидката тук прави своите прогнози за неудачите и успехите на наши популярни личности, които им предстоят през идната година. За тази цел й бяха нужни рождените им дати.

– Светлана, как се запалихте по окултните науки и астрологията?
– Растях в социалистическо време, на дезинформация и цензура. Бях като всички останали деца, винаги под строй, знаейки, че религията е опиум за народа. Въпреки това усещах, че в мен има нещо различно, нещо друго. И то се опитваше да излезе. Учих за строителен инженер, работих като проектант, но в мен винаги работеше и се развиваше и тази полудремеща сила. Бях жадна за познанието. Намирах начини да се добера до него чрез апокрифна литература и контакти с други хора с интереси в езотериката. Търсейки познанието, се натъкнах и на астрологията, която ме завладя, буквално ме обсеби. Търсех неистово материали, учех, сравнявах и наблюдавах хората, живота им, характера им.

Пророкуваният от маите край на света засега се отлага, твърди астроложката

Това ми помогна да изградя своя уникална система за астрологични предсказания, която няма да предам на никого. Не обичам хвалбите, но тази система има предсказателна стойност почти 90 процента и с времето хората, на които съм правила хороскопи, са идвали при мен, за да ми кажат, че всичко, което съм им пророкувала, се е сбъднало. Но няма такава прогностика, която да предсказва живота на човек от А до Я.

Винаги има елемент на случайност и свободен избор, които могат да променят предсказанието и да го трансформират в нещо друго.

– Мнозина предричат край на света на 21 декември 2012 г.
– Няма да има такъв край, но енергийният баланс на Земята е нарушен. Аз го наричам промяна, а не край на света. С годините всичко ще си дойде на мястото. Предстоят големи, но много бавни промени и това вече не може да се предотврати. Ние, живеещите на тази планета, сме експеримент и това, което се случва с нас и около нас, е част от него.

– Какво вещаят звездите за Венета Райкова?
– Случващото се дотук с телеца Венета Райкова е заради периода, в който тя е навлязла от две години. Това е ограничителен период на вътрешното вглъбяване, на семейните ценности и на развитието на едно по-стойностно светоусещане. След изключително трудната година, в която й се налага да се справи с финансови и семейни задачи, след март 2013-а тя навлиза в година, в която ще има много провокации, много избори и съдбоносни решения. 2013-а е година, в която Венета ще разплете кармични възли и стари навици. Ще се раздели с изхабени вече връзки, за да освободи място за нови, носещи й по-голямо обогатяване, както и да затвърди тези, които досега е оставяла на втори план. Годината ще й донесе и една прекрасна изненада, в лицето на нов член на семейството й. Професионалното й израстване все още е на нивото, което е постигнала, а рутината й ще е достатъчна, за да задържи това равнище и през следващата година.

– Какво очаква Слави Трифонов?
– Ново начало! Слави стои пред важни решения в творчески и житейски план. Съдбата му налага да вземе един голям завой и да остави старите си пътеки. Те вече нямат своята роля, нямат своята посока. Колкото и да се опитва да задържи инерцията, в която се е впуснал, колкото и да се опитва да установи за дълго нивото, което е постигнал, този творчески завой е неминуем.

Затова през следващата година определени събития ще му наложат просветление и душевен мир. Чрез тях Слави ще започне своята личностна и творческа промяна.

Раздвижване в личния му живот ще има през следващата година. То ще компенсира голямото напрежение около творческата му промяна. Нови проекти с нови личности ще бъдат негово „перпетуум мобиле“. В интимен план звезди му определят първо раждането на наследник, а после и задомяването му.

– Каква ще е следващата година за премиера Бойко Борисов?
– Цял живот – уроци! Така с едно изречение мога да охарактеризирам житейския път на нашия премиер. Много, ама много трудна година предстои на Борисов, година на външни и вътрешни конфликти, налагани от политическото пространство, ограничения и трудни решения.

В личният му живот също ще му се наложи да се раздели със скъпи за него хора, но каузата му ще го налага. Самотата ще е неговият спътник. Онова, в което трябва да е внимателен, е изборът му на съветници. Те са хората, които през следващата 2013 година ще му помогнат или да се извиси, или да се провали. Затова Бойко трябва да бъде много избирателен относно обкръжението си. Учейки се в крачка на принципа: „Проба-грешка'“, той израства с неочаквани и за самия него духовни и политически посоки. Труден е този път, но „близнакът“ Борисов е въоръжен с харизма и търпение. Те ще са неговите лични оръжия в криволичещите пътеки на политиката. Следващата година ще е година на собствените му капани, и ако не прецизира своите действия и думи, ще попада във всякакви житейски и политически изпитания.

– А какво ще кажете за лидера на „Атака“ Волен Сидеров?
– Приятелства, предателства! Това е мотото на Волен през следващата година. Каузата му ще бъде подложена на унищожение. Роден е да бъде лидер и обединител, но въпреки тази божия помазаност, на Сидеров никак няма да му е лесно през следващите месеци. 2013-а ще му бъде година на разпиляване и предателства. Всяка негова дума, всяко негово действие ще бъдат подлагани на безпощадност и криво разбиране. Много конфликти, много яростни битки предстоят на лидера на „Атака“. Още от февруари ще започнат процеси, които ще се опитат да дискриминират неговото участие на политическата сцена.

Волене, готви се да бъдеш разпънат! Въпреки мръсните похвати на които ще бъде подложен, той ще оцелее и като птицата феникс след есента на 2013 г. ще възкръсне от пепелта на политическия Армагедон, който ще му бъде спретнат.

– Ще се увенчаят ли с успех амбициите на Азис да пробие на музикалния пазар в чужбина?
– Досегашните му опити да успее извън пределите на страната ще се увенчаят с неочакван и за него самия успех. Но това ще се случи чак през есента на 2013 г. Постоянните трансформации, на които се подлага Азис, обаче няма да му помогнат да премине през сериозен творчески катарзис, очертаващ се през идната пролет. Напротив! Различни събития ще му донесат болка и огорчение. Азис трябва да реши една вътрешна своя дилема и точно този катарзис ще му помогне да го направи. Неочакваните експерименти, на които подлага своя имидж, своя външен образ и които всъщност са едни такива неопределени търсения на изява, ще намерят своя по-подреден и изчистен вид. И тогава, намирайки своята истинска същност, той ще съумее да разбере каква е тази Божия искра в него и за какво всъщност служи.

 

Първа врачка след 10 ноември

След 10 ноември 1989 г. Светлана отваря един от първите ясновидски офиси у нас. С времето тя усъвършенства всякакви предсказателни техники, а се посвещава и в тайните на диагностика на кармата.

В 20-годишната си практика гадателката има доста фрапиращи случаи с полтъргайсти, обсебване, геопатогенни зони. Астрологични изчисления, утайка от кафе, кристално кълбо, чаша с вода, карти Таро – това са само част от ключовете, които й отварят вратите към единната информационна банка. Те й помагат да получи необходимата настройка и да навлезе в това всеобщо информационно поле, част от което носи и всеки един човек у себе си. Така Светлана черпи информация за минало, настояще и бъдеще.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Астроложката Светлана Христакиева: През 2013 г. ни очаква промяна, няма да свърши света! ИНТЕРВЮ"

  1. Elva   25.08.2021 at 1:00

    It’s amazing designed for me to have a site, which is good in support of my know-how.
    thanks admin

    Отговор
  2. t.co   30.08.2021 at 6:02

    I every time spent my half an hour to read this website’s content all the time along with a cup of coffee.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *