Авторката на п*рно поредицата „Дневниците на една к*рва“ Калина Паскалева: Видях с очите си брутални с*кс игри. Повече няма да мълча! ИНТЕРВЮ

Калина Паскалева
Калина Паскалева

“Дневниците на една ку*ва. Ку*ва ли? Това е всяка една жена, без майка ми.“ Такъв е откровеният отговор на Калина Паскалева, когато я попиташ такава ли е. Тя е тв журналист по професия и съблазнителка по душа. Става популярна по време на риалитито „Островът на изкушението“, но всъщност, откакто вече не е невинно момиче, сластта е нейната природа, подарък и наказание. Има сочни устни и още по-сочни истории, които е решила да разкаже в скандалната си поредица, която стартира в момента. Идеята на Калина е това да се превърне в книга, която да разтърси пазара.

Мутренски купони, властни мъже, красиви девойки от провинцията, които не знаят къде са попаднали и какво ще им струва това. Лица от кориците, къпещи се в блясък и затънали в дългове, плащани от богати женени мъже, даващи пачки и скъпи подаръци, но вземащи много повече. Сводници, босове и спортни звезди, претенции за почтеност в кривото огледало на мръсното задкулисие.

Наркотици? Аборти? Престъпления? Да, има от всичко това. „Дневниците на една к*рва е поредица за грозната истина, прикрита с много грим, лъскави атрибути на привидния успех, пари. И онази крива усмивка на една красива жена, научила истината за живота по един особено жесток начин – вярвайки в любовта или спасявайки се от мизерията.

Героинята на Калина се казва Мария. Тя има много лица и до едно са реални. Мария е събирателен образ на всички онези момичета, с които мъжете изневеряват. Мария е била там, в кревата, когато мутрите са си поръчвали, когато дилърите са продавали, когато сводниците са преследвали, когато почтените бизнесмени и известни личности са си плащали за С*кс. По един или друг начин. Мария е онази жена, от която всяка съпруга се ужасява, а всеки съпруг пожелава. И нейната история не е просто за с*кс. Това е истината у нас, още ближеща раните си от прехода. Той роди онези лица, които все още разпределят пачките, властта и триумфа. А зад тях се крият гнилите тайни на т.нар. елит.калина паскалева

Всички истории в поредицата са действителни, без художествена намеса. За съжаление.

– Калина, стартирате със скандална поредица, която ще разбуни много духове. Защо решихте да опишете тези истории, в които главни герои са както известни лица от хайлайфа, така и персони от криминалния контингент, мутри и знакови емблеми от подземния свят?
– Искам да разкажа за живота на провинциални момичета, които 10 години газят в калта на мафията, и продават душите и телата си. Читателите ще разберат за първи път колко струва лъскавият им живот.

– „Дневниците на една ку*ва“ е шокиращо заглавие. Всъщност това не са просто с*кс истории, а отражението на цялата реалност в преходно време. Това ли искате да разкриете?
– В тази поредица ще разкрия на хората какво се случваше преди 10 години по мутренските купони и какво става днес. Ще прочетат за истинските лица на хората, които днес пълнят вестниците, тв ефира и списанията, въпреки че много от тях са вече покойници, както и за момичетата, които винаги са били около тях.

– Не казвате името на главната героиня, това вие ли сте?
– Това е събирателен образ на известни момичета, за които четем всеки ден. За десет години повечето от тях преживяха своя катарзис.

Преминали са през много трудни периоди но не съжаляват за нищо. За тях няма грешки, а уроци.

– Много хора ще свържат именно с вас тези истории, не се ли притеснявате от това?
– Не, не се притеснявам. През годините ме Овързваха с кого ли и какво ли не. Аз знам каква съм и хорското мнение не ме вълнува. Част от разказаните истории са се случили на мен, част от тях – на други момичета.

Калина Паскалева– Някои от героите са загатнати, други са с имената си. Няма ли да ви потърсят сметка? Всички те са много известни.
– Повечето от нещата, които ще разкажа, са се случили пред очите ми. Историята има две страни и след като си ме направил свидетел, не би трябвало да се сърдиш. Години наред държах живота си в тайна. Вечно пазех нечий гръб и позволявах слуховете да ме превръщат в лош герой. Това време приключи.

– Сек*ът ли е универсалната валута? Какво купува и какво продава той?
– За мен сексът е удоволствие. Не се продавам за пари и спя с когото пожелая, защото мога да си го позволя.

– Казвате, че героинята е събирателен образ на много момичета. Те ку*ви ли са?
– Тази дума отразява стереотип, който много трудно може да бъде изкоренен – проститутка или просто жена, на която другите завиждат. Има ли разлика между това да ти оставят 1000 лева на шкафчето, или да те заведат до Малдивите?

– Излиза, че едно младо и красиво момиче научава по най-жестокия начин истината за реалния живот чрез връзките си с влиятелните мъже, така ли?
– Да. Моята героиня в един момент иска да избяга от живота си, но затъва още повече.

Става роб на собствените си страсти и инструмент за брутални с*кс игри. Влиятелни мъже купуват мълчание със скъпи подаръци, а тя плува в море от алкохол, наркотици и безразборен с*кс.

– За всички, които съдят т.нар. к*рви, какво можеш да кажеш от името на героинята си? Кога грешницата може да е и светица? Кога любовницата знае повече от всички останали?
– С историята на героинята си искам да кажа на всички да не съдят с лека ръка. Никога не знаеш какво се крие зад лъскавата фасада. Всички искаме да сме богати, красиви и известни, но трябва да знаем, че това има своята цена.

ВИЖ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ТУК: 

Калина Паскалева разказва: Георги Илиев – Главния преби сводника, който ме тормозеше!

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Авторката на п*рно поредицата „Дневниците на една к*рва“ Калина Паскалева: Видях с очите си брутални с*кс игри. Повече няма да мълча! ИНТЕРВЮ"

  1. http://bit.ly/3mG8gY3   30.08.2021 at 4:18

    I must thank you for the efforts you have put in writing this blog.

    I’m hoping to check out the same high-grade content by you in the
    future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now 😉

    Отговор
  2. j.mp   03.09.2021 at 5:58

    Quality articles is the important to interest the people to pay a visit the website, that’s what this site is providing.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *