Вегетарианска диета за отслабване и възстановяване на енергията

Ако следвате вегетарианска диета за 11 дни не само ще стопите голяма част от излишните мазнини по корема, дупето и бедрата, но и ще изхвърлите токсините от тялото си.

vegetarianski-dieti

Вегетарианската диета се състои в това да не ядем месо, нито производни продукти, дори риба, в рамките на 11 дни. Набляга се на приема на плодове, зеленчуци, вода. Не се притеснявайте за протеините. Ако сте спортист или се занимавате редовно със спорт или други физически натоварвания, можете да спазвате тази диета без проблем.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ако следвате менюто, което ще видите по- долу, ще получавате необходимото количество витамини и минерали, аминокиселини, които ще ви помогнат да образувате протеини. С тази диета ще пречистите тялото си от токсините, ще го заредите с минерали, ще върнете равновесието в тялото си, ще стопите мазнини и пр.

Тази диета за отслабване и пречистване е лесна за следване. Трябва само да внимавате с хляба и другите тестени изделия. Ако не ядете месо, е нормално повече да налитате на такива храни. Ако усещате, че още не сте се наяли, изяжте още еднаvegetarianska-hrana салата или изпийте още един плодов или зеленчуков сок.

Също така, не трябва да пържите храната. Зеленчуците се готвят на пара, така че да са почти сурови.

Сега ви предлагаме списъка с храните, които можете да включите в менюто си. Помнете, че не можете да ядете яйца, месо, млечни продукти.

1 . Зърнени храни. Богати са на аминокиселината лизин, която е важна за синтеза на протеини. Можете да ги ядете постоянно.
2 . Плодове. Богати са на витамини и минерали. Хидратират тялото и му помагат да изхвърля токсините. Цитрусовите плодове яжте сутрин, преди останалата храна. След тях, 11 минути не можете да ядете нищо. Може да си направите сок от цитруси и да им добавите малко мед. Сладките плодове се ядат следобед.
3 . Бобови култури. Най- добрият заместител на животинските протеини. Правете си различни зеленчукови салати.
4 . На малката закуска в 10- 11 часа и 15- 16 часа, можете да изядете филия пълнозърнест хляб и да му сложите отгоре тофу. Друг вариант е да си направите овесени ядки – със соево мляко, малко ванилия, 2 с.л. овес, мед. В диетата трябва да включите орехи, бадеми, фъстъци и др. Но не прекалявайте с ядките.
5 . На обяд имате доста голямо разнообразие. Супа, ориз, салати, ястия със соя, тофу, суши, вегетарианска пица, пълнозърнеста паста, грах, боб, леща и др. Не трябва да съчетавате повече 2 готвени ястия. Ако ядете супа, после яжте салата. Ако изберете пица, после салата.
6 . Изберете някой от горните варианти, но трябва да е в по- малко количество. Вечеряйте поне 2 часа преди сън. Преди лягане изяжте една ябълка.
7 . Соковете от зеленчуци са задължителни. На ден трябва да изпивате по половин литър от тях. Опитайте различни комбинации от зеленчуци. Не трябва да слагате плодове в тях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *