Важни храни в битката с целулита

celulit-faktori

Важно е да включим в храненето си храни, богати на витамин С и флавоноиди, тъй като тази комбинация действа противовъзпалително и пречиства организма ни.

За да се справим с целулита, трябва да предприемем комплекс от мерки. Като храненето е сред основните. Ето какви храни да приемаме, за да се справим с проблема:

1. За силни кръвоносни съдове и подобряване на кръвообращението.

За да имаме силни мускули, трябва да подобрим снабдяването на кръвоносните съдове. За целта, ни трябват основно цитруси и зеленчуци, които съдържат витамин С: магданоз, зеле, спанак, грейпфрут, лимони, джинджифил и портокали.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

celulit-prichini

2. Храни с флавоноиди за пречистване и справяне с тънките вени и капиляри.

Флавоноидите са много важни за здравето и красотата на жените. Стягат кожата, правят я еластична. Действат добре в комбинация с витамин С, като засилват действието му.

Ето кои храни спадат към тази група: ябълки, боровинки, ягоди, броколи, грозде, бял чай, къпини.

3. Значението на витамин Е.

Това е мастноразтворим витамин, който действа като мощен антиоксидант. Благодарение на него избягваме образуването на токсични молекули, които представляват остатъци от метаболизма ни. Така не позволяват проникването на мазнини в артериите. Кръвта тече по- добре, предпазваме се от натрупване на токсини.

Какви храни трябва да включим в храненето си от тази група: авокадо, салвия, мащерка, магданоз, фъстъци, домати, червени чушки, киви, аспержи, тиквички

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *