Отслабване с домати- 3- дневна диета

Освен че е изключително вкусен, един от най- консумираните зеленчуци по света – доматът, е много полезен при отслабване. Той е изключително богат на полезни вещества. А и може да се приготвя по най- различни начини.

domati-dieta

Може да се яде суров, на сос, пържен, варен, печен, на сок и пр. Доматът е много по- мощен от лекарствата в аптеките. Помага за превенцията на рак и инфаркт. Намалява холестерола, побеждава инфекции, премахва пикочната киселина, заздравява имунната система, побеждава болките в ставите в случаи на артрит и артроза.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТИ! ВИЖ ТУК:

ХРАНИТЕЛНИ ДАННИ ЗА ДОМАТА

Доматът е богат на витамини А, В, С, РР и К. На минерали като фосфор, калций, цинк, магнезий, калий, натрий и манган. Също така биофлавоноиди, ликопен и има антиоксидантни свойства. Зеленчукът е изключително нискокалоричен, не съдържа никакви мазнини и холестерол.

КАК ДОМАТЪТ ПОМАГА ЗА ОТСЛАБВАНЕТО

Диетата с домати, която ще ви предложим, продължава 3 дни. Може да свалите 2 кг за това време. Особено се domati-otslabvaneпрепоръчва за пушачи, хора, които пият много кафе, хора с целулит и ако искате да отслабнете малко.

Диетата с домати трябва да допълните от пиене на 2 литра вода дневно, разходка за 1 час и други аеробни упражнения.

На гладно пиете чаша доматен сок. На закуска – два варени домата с розмарин.

На обяд приготвяте салата от домати със соеви кълнове и червени чушки, овкусявате със зехтин и лимонов сок.

Като следобедна закуска, сок от пресни домати.

На вечеря, същата салата като на обяд.

Преди лягане, доматен сок.

Когато много прегладнеете, можете да пиете сок от – смесвате сок от половин лимон, 1 морков, 5 листа мента, половин домат, 2 чаши минерална вода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *