5 топ храни срещу целулит

celulit-kravoobrashtenie

Омразната портокалова кожа се дължи до голяма степен на гените ни, възрастта и хормоните. Лошото кръвообращение може да накара мастните депа, които се намират в съединителната тъкан, да отстъпят място на типичните дупки. Доброто кръвообращение поддържа течностите в баланс, докато изхвърляме токсините от тялото, така поддържаме мускулите на краката ни в отлично здраве.

Слънчогледови семки

Съдържат много витамин Е, калий, цинк, селен и витамин В6, които помагат за обмяната на протеините и възстановяват съединителната тъкан. Като естествени диуретик, В6 помага за изхвърлянето на течностите и подуването, което прави целулита по- видим. Може да добавяте по една лъжица слънчогледови семки към салатата, като част от сутрешната закуска или като следобедна закуска.

Червен пипер

Капсаицинът е една от съставките на червения пипер, която е полезна и за отслабване: термогенният ефект увеличава скоростта, с която тялото ни изгаря енергията. Различни изследвания показват, че пикантната храна помага на метаболизма да повишава температура и да изгаря повече калории. Яденето на пикантна храна дава усещане за ситост.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

djindjifil

Корен от джинджифил

Действа като натурално средство за дезинтоксикация, потиска апетита и ускорява метаболизма. Участва в храносмилането и подобрява кръвообращението, което помага на тялото да се справи с целулита. Добавете часа чай от корен от джинджифил към ежедневното си меню.

Ананас и папая

Съдържат два силни храносмилателни ензима, наречени бромелин и папаина. Които респективно, разграждат протеините и стимулират производството на колаген, за да избегнем образуването на целулита. Масажът с папая с кръгообразни движения, подобрява кръвообращението и намалява видимо целулита. Може да добавите 200- 250 грама от плодовете към малко кисело мляко.

Канела

Съдържа антиоксиданти и увеличава кръвообращението. Помага за изхвърлянето на токсините и намалява образуването на целулит. Само с половин лъжичка ще получите добри резултати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *