Диета „8 часа”

Представяме ви поредната „модерна” диета, която няма особени претенции, но в същото време може да свърши много работа. Напълно отговаря на съвременните изисквания за здравословно хранене, според които „гледаме как мазнините се топят без да се ограничаваме”.

„Диетин Комплект“ – продукт №1 за отслабване

диети

Идеята зад диета „8 часа” е, че съвсем спокойно можем да ядем каквото си искаме, но само в продължение на 8 часа за денонощие. Освен това изцяло от нас зависи коя част на деня или нощта ще изберем, в зависимост кога ни е най – удобно. Все пак специалистите препоръчват поясът да е от 8 до 16 или от 12 до 20 часа.

Изпробвали тази диета са категорични за ползите и нейната ефективност. Обясняват положителното влияние с безболезнено намаления прием на калории и осигуряването на възможност за тялото да се пречисти от погълнатите токсини. Също така при правилно спазване напълно отстраняваме среднощното преяждане, придобило печална слава сред модерните хора в последните 20 години.

Другото хубаво нещо е, че няма нито един забранен за ядене продукт. Ако искате яжте шоколад, пържени картофи, бял хляб с маргарин и шарена сол, решението е изцяло ваше. Но нека това да се случва само пред определеното време. При спазване на единственото, но основно изискване за ограничение се гарантира отслабване с 3 – 5 кг. за 1 седмица.

Допълнителните съвети към тази диета са няколко.

  • Не увеличавайте обичайните порции
  • Преди първото хранене направете няколко упражнения с продължителност поне 15 мин. Така ще усилите ефекта на отслабване чрез ускоряване на метаболизма
  • Избягвайте сладките безалкохолни и алкохола
  • Пийте много вода, особено в тези 16 часа, през които няма да ядете

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Диета „8 часа”"

  1. adreamoftrains best hosting   12.08.2020 at 5:25

    I’d like to find out more? I’d care to find out some additional information. adreamoftrains
    web hosting company

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *