Тежка загуба съсипа Райна! Почина най- близкото й същество!

raina-3

Райна е тотално разбита от внезапната загуба на най- любимото си създание. Фолк певица е в траур заради смъртта на домашния си любимец – кучето Дракон.

Пилето на поп фолка изля мъката си в сърцераздирателен пост в профила си във фейсбук. В него певицата пише, че кученцето е било съществото, което най- много обичала на света. Райна не искала нищо – нито любов, нито кариера, нито дори пътешествия, само любимият й Дракон да е жив. Дори би жертвала себе си, за да спаси неговия живот.

Райна гледаше кученцето си от 11 години. Заедно с бившата й половинка Константин си купиха две – Дракон и Карпузи, уж за да загряват за свое семейство. След като се разделиха, фолк певицата прибра домашните любимци при себе си, което много огорчи Коцето.

Райна и Дракон в последните им часове заедно

Македонското девойче обожава кучетата и през годините си взе още няколко вкъщи. Певицата няма намерение нито да прави семейство, нито да ражда деца, така че домашните любимци наистина са й най- свидните създания.

За бившата й половинка Константин загубата също е тежка. Той много си обичаше двете кучета и дори се сърдеше на Райна, че не му дава да ги вижда достатъчно често.

Трагедията с домашния любимец на фолк певицата се случи само дни, след като се завърна от двумесечно пребиваване в Куба. Райна замина за Острова на свободата малко след Нова година, за да подобри испанския си език.

Пътуването доста изостри отношенията с продуцента й Митко Пайнера, но той все пак й позволи да замине. Не е тайна, че кариерата на Райна от няколко години виси на косъм, а постоянните й пътешествия доста усложнят работата й във фирмата.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Тежка загуба съсипа Райна! Почина най- близкото й същество!"

  1. Ernesto   08.11.2021 at 20:23

    We are a bunch of volunteers and starting a brand new
    scheme in our community. Your website provided us with helpful info
    to work on. You have performed an impressive activity and our entire group can be grateful to you.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *