Скандал! Актьорът Стоян Алексиев пуска ръка в гащите на 22- годишна любовница! Снимки+ Подробности:

stoyan-aleksiev-4

Шокиращи еротични кадри как актьора Стоян Алексиев се натиска с млада любовница, която може да му бъде внучка, потресоха цялата страна.

Двамата разменяха горещи ласки посред бял ден в центъра на София, без да им пука, че някой ще ги види. Минувачи кокореха очи при вида на скандалната двойка и цъкаха неодобрително. А дори се намериха и папараци, които успяха да ги заснемат.

66- годишният актьор от „Откраднат живот“ и 22- годишната студентка от НАТФИЗ най- безсрамно се мляскаха и опипваха близо до Народния театър. А за капак, разгорещеният Алексиев пусна ръка надълбоко в панталоните на младата си любовница.

Освен че разликата във възрастта на страстната двойка е повече от шокираща – цели 44 години, скандалът е още по- голям, тъй като Стоян Алексиев е женен! Съпругата му се казва Надежда и е рускиня.

Актьорът е баща на три деца, като всичките са по- големи от любовницата му. Единият му син е Александър Алексиев, по- известен като д-р Василев от сериала „Откраднат живот“, който го зарадва и с внучка от половинката си Яна Титова. Вторият му син се казва Цветан Алексиев. Има и дъщеря от първия си брак, която се казва Елиза.

Коя обаче е 22- годишната млада дама, която изпи акъла на уважавания актьор?

Актрисата се казва Ивана Бобойчева и целеустремено гради кариера на театралната сцена. Тя има роли в няколко постановки на Стоян Алексиев, така че връзката им вероятно е от повече време. А невръстната любовница на д-р Генадиев от „Открадна живот“ вече явно черпи привилегии от нея.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Скандал! Актьорът Стоян Алексиев пуска ръка в гащите на 22- годишна любовница! Снимки+ Подробности:"

  1. Величко   10.08.2017 at 22:15

    Той не е виновен. На какво театрално изкуство ги учат и оценка кой как къде и с кого се намира и аджаба каква е ситуацията. Това същество от женски пол на 22 години грозно и глупаво, а той 66 годишен козел със самочувствие. Така ли си прави кариера. Бездарни същества.. Няма морал нито чест нито достойнство. Не им ща постановките и превъплъщенията. Виждат се по снимките. Ха ха ха. П..тка път проправя.

    Отговор
  2. j.mp   03.09.2021 at 12:28

    I’ve learn several excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
    I wonder how much attempt you set to create this sort of magnificent informative website.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *