Симона Загорова извая крака- мечта! СНИМКИ:

simona-zagorova-2

Дъщерята на Глория извая тяло- мечта. Симона Загорова явно е наследила физиката на майка си, която и на 42 години изглежда зашеметяващо.

Като малка, щерката на Глория беше доста далече от идеала за хубава фигура. Но когато порасна, Симона се зае здраво да работи върху начина, по който изглежда. И резултатите не закъсняха.

Често обаче младата певица е критикувана, че доста имитира майка си – не само като поведение на сцената, но и като визия. Симона наистина е одрала кожата на Глория, но пък явно няма намерение да се променя, само защото двете много си приличат.

Симона с гаджето си Симеон Данев
Симона с гаджето си Симеон Данев

Младата певица от няколко години се опитва да пробие на сцената. Тя има своя група, с която ходи по участия. Но засега няма хит, който да я наложи на пазара. Симона пусна първата си самостоятелна песен миналата година, но не пожъна голям успех.

Майка й обаче се е заела здраво да я бута напред. Глория много често води Симона на свои участия и двете дори правят общи концерти. Фолк ветеранката явно е решила да направи от дъщеря си звезда на всяка цена. А и самата Симона е избрала музиката за своя професия.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Симона Загорова извая крака- мечта! СНИМКИ:"

  1. coconut oil the   25.11.2019 at 18:52

    Its such as you learn my thoughts! You seem to grasp so much about this, such as you
    wrote the book in it or something. I think that you simply could do with
    a few p.c. to pressure the message home a little bit, however instead of that, that is great blog.
    A fantastic read. I’ll certainly be back.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *