Прясно разведената Таня Боева се натиска с младия си любовник на плажа! СНИМКИ:

tania-boeva-2

Таня Боева се радва на нова любов, след като тайно се разведе със съпруга си Мишо Бураджиев преди няколко месеца.

Фолк ветеранката цъфна на плажа в Созопол заедно с доста по- млад и мускулест мъжага. Двамата изобщо не криеха интимността си. Не спираха да си разменят ласки и целувки. А певицата се грижеше старателно за комфорта на младия си любовник.

Таня Боева не спираше да се суети около него. Тя му вземе кафенце от плажното заведение. Сервира му го и зае очаквателна позиция, за да изпълни следващата му поръчка.
Синът на фолк певицата не беше с нея и гаджето й на плажа. Явно детето в момента е връчено да бащата да го гледа, докато майка му се радва на любовната идилия с новия си мъж.

tania-boeva-3

Преди няколко месеца се заговори, че Таня Боева е забърсала млад любовник. Толкова хлътнала по него, че решила да се разведе със съпруга си Мишо, с когото са двойка от цели 18 години. Минаваха за най- стабилното семейство в поп- фолка. Заедно преживяха и жестока лична трагедия – смъртта на второто им бебе, което почина малко след раждането.
Единственият им син е на 9 години.

tania-boeva-4

Новото й гадже видимо е по- младо от нея, но това изобщо не попречило на чувствата им. Певицата се залюбила с него в края на миналата година. Не след дълго, съпругът й узнал грозната истина. Но желанието й да се разведат, му дошло като гръм от ясно небе. Фолк дивата обаче искала да прекратят брака си, за да може да се радва на спокойствие на новия си възлюбен. Говори се, че той е доста богат и задоволявал всяка нейна прищявка.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Прясно разведената Таня Боева се натиска с младия си любовник на плажа! СНИМКИ:"

  1. illinoisbay.com   13.12.2023 at 8:49

    Thanks for some other informative web site. Where else could I
    get that type of info written in such an ideal manner?
    I have a project that I’m just now operating on, and I have been at the look out for such info.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *