Певицата Сани Алекса в болница след зверски побой от гаджето й швед! СНИМКИ (+18)

Певицата Сани Алекса е в болница след зверски побой от гаджето й. Звездата от Х фактор публикува наистина шокиращи снимки в профила си във фейсбук.

Гаджето й е швед и певицата живее с него в град Гьотенбург. В момента Александра е в тамошната болница.

Към страшните снимки, които е публикувала във фейсбук, певицата е написала: „Любовта на живота ми току- що ми причини това. Швед… Искам справедливост“. Приятелите на Сани я съветват веднага да се прибира и да го съди.

sani-aleksa-1

Драмата с певицата се случва няколко дни, след като шведски турист в Слънчев бряг ритна в лицето камериерка в хотела. Случаят потресе цяла България. Оказа се, че жената е с висше образование и се хванала да почиства през лятото, за да си изкарва допълните пари.

Шведският турист пък бил видимо много пиян. Свидетели разказват, че се наливал с алкохол още от самолета. Иначе, в родната Швеция мъжът е безработен и живеем в малко селце.

Александра Апостолова, както е истинското име на Сани Алекса, стана популярна с участието си в първия сезон на Х фактор у нас. Гласовитата пловдивчанка се класира на почетната трета позиция. След това издаде няколко самостоятелни песни.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Певицата Сани Алекса в болница след зверски побой от гаджето й швед! СНИМКИ (+18)"

  1. svv388   02.08.2023 at 5:51

    Hi there to every single one, it’s truly a fastidious for me to go to see this
    web site, it consists of important Information.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *