Мария закопа Гущеров! Стяга трета сватба с новото си гадже!

Мария за първи път се обясни в любов на новото си гадже. Певицата има връзка с него от пролетта. След „Вип Брадър“ тя най- после запозна дъщеря си Марая с него, което означава, че връзката им е станала сериозна.

След края на участието й в шоуто, той я завел в Дубай. Арабското емирство е сред най- любимите места на Мария. С първия си съпруг Димитър често ходели и именно там той й поискал ръката.

Фолкаджийката признава, че в Дубай й върви на любов и на… сватба! Тя заяви, че като нищо ще вземе да се омъжи за трети път. Засега им било добре да си живеят като гаджета, но никога не се знае.

Дали пък подмятането й не беше насочено към бившия й втори съпруг Гущеров и настоящата му приятелка Светлана Василева? Плеймейтката се скъсва да се хвали как щяла да се омъжи за милионерския наследник и да му роди две- три деца.

Светлана се старае всячески да дразни Мария

Мария пък не спира да разправя колко е влюбена в новото си гадже, колко е щастлива с него. Рядко се срещали мъже като него – хем приказно богат, хем щедър, хем не поставял забрани, хвали го фолк певицата. Затова, ако й предложи брак, най- вероятно тя с охота ще приеме – за да си го запази само за нея.

Но тихата война между Мария и Светлана Василева продължава да тече с пълна сила. След участието на фолк певицата във „Вип брадър“, не закъсня отговорът на съперницата й, която се оказа поканена за „Биг брадър мост уонтед“. Едва ли подобно съвпадение е случайно. Гущеров по принцип забранява на половинките си подобни изяви. Но сега явно е дал благоволението си на Светлана, за да влезе и да натрие носа на бившата му жена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *