Лиляна от „Биг Брадър“: Бременна съм! Минах през ада, за да имам дете! Ето какво разкри:

Популярната риалити звезда от „Биг Брадър“ 3 Лиляна Ангелова разкри, че е бременна от приятеля си Станислав Костов.

Бившата клюкарка на „Папараци“ разкри, че през последните две години са борила да зачене. Тя се обърнала към най- известните ин витро клиники в София. Платила хиляди левове за изследвания и лечение. Преди година дори забременяла след ин витро. Но бременността се оказала неуспешна.

След тежкия удар, Лиляна се обърнала към лекарка в родния си Пловдив. Оказало се, че в София не й направили много важно и ключово изследване за нейното състояние. То показало, че риалити героинята има инсулинова резистентност. Лекарката й предписала лекарство, което струвало само 10 лева. Както и диета без въглехидрати и захар.

Не след дълго, Лиляна заченала по естествен път. В момента тя е в четвъртия месец, а бебето се очаква през юли. Така че, ще са една и съща зодия.

Лиляна с гаджето си Станислав

Риалити звездата призна, че половинката й Станислав се вълнува дори повече от нея, въпреки че той има деца от първия си брак.

Лиляна Ангелова отрече двамата да са сгодени, макар че преди година беше публикувала снимка с годежен пръстен. Нямат намерение да се женят, тъй като вече й бил минал меракът да се види в бяло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *