Камелия изтрепа рибата – пусна се по гащи на участие! СНИМКИ (+18)

kamelia

Камелия цъфна на участие само по… гащи!

Провокативният сценичен тоалет на фолк фурията се допълваше от чизми, дълги почти до корема й. Обувките бяха и на супер висока платформа, което караше певицата от време на време да залита.

Фолк дивата, която в момента е жури в „Гласът на България“, определено знае как да пали публиката си. Особено мъжката й част. Зелените бикини на Камелия разкриваха скандална гледка към…най- милото й. Най- вече, докато танцува.

kamelia-8

Мъжете, които бяха най- близо до сцената, гледаха като хипнотизирани всяко движение на певицата и съответно всяко разместване на гащите й.

Камелия никога не е имала комплекси да показва голото си тяло. Въпреки че вече е на 46 години, фолк певицата изглежда все така с перфектна форма. Затова и без капка притеснение показва формите си, когато й скимне.

kamelia-9

За да се поддържа, Камелия прави редовно пречистване на тялото си. Като в един ден от седмицата, пие само вода и чай. Фолк дивата си приготвя и специални зелени сокове, богати на антиоксиданти, които да поддържат кожата й свежа и стегната.

Камелия не е привърженичка на разкрасителните интервенции, като единствената, която си е правила, е била за уголемяване на бюста. Но певицата е твърдо против ботокса и разчита единствено на природните рецепти и здравословния начин на живот, за да държи старостта надалече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *