Джино в депресия заради сватбата на Джена!

djino-5

Любимата звезда на България посърна, след като научи, че голямата му любов Джена се омъжва за друг. Джино много тежко понася новината за предстоящата сватба на фолк дивата и музикантът от „Канарите“ Атанас Стоев.

Двамата се сгодиха навръх Бъдни вечер. На най- семейният празник младият музикант предложи брак на Джена, с която са заедно от няколко месеца. Певицата прие годежния пръстен.

Оказа се обаче, че двойката вече има и съвсем конкретни планове за сватбата. Вероятно до края на годината Джена и Атанас ще си кажат заветното „Да“ и ще станат официално семейство.

djena-atanas

Джино все още не се съвзел от раздялата си с Джена преди година. Младият бизнесмен призна, че все още не може да се отдаде на друга. Певицата обаче не само бързо преодоля раздялата им, но и вече готви сватба. Това тотално съсипало Джино. Бианкалана и фолк дивата бяха сгодени близо две години. Връзката им обаче не успя да издържи на огромното разстояние между Сащ и България.

След победата си във Вип брадър, Джино реши да остане да поживее в България. Младият мъж се отдаде на купони и забавления, но все още носи раната от провалената си любов с Джена, разказват негови близки. След като научил, че бившата му готви сватба, Джино станал мрачен. Риалити звездата започнал да ходи всеки ден на фитнес, където тренира неуморно часове наред.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *