Даниел Петканов крие гадже навън! Ето как измаменото момиче го нареди – СНИМКА:

Даниел Петканов заряза по жесток начин певицата Ева, с която бяха гаджета до влизането му в къщата на „Вип Брадър“.

Красивата изпълнителна все още не е преживяла удара, който репортерът й нанесе със сватбата с бившата си Алекс Богданска.

Преди дни Ева публикува снимка от миналия Хелоуин, когато с Даниел Петканов все още са били гаджета. А текстът към кадъра е повече от фрапиращ: „Един хубав спомен от Хелоуин, макар че дори тогава гледа към друга“.

Даниел Петканов явно не може да бъде мъж за една жена, както вече стана ясно на цяла България. В къщата репортерът призна, че е изневерил повече от 5 пъти на прясната си съпруга Алекс Богданска, докато имали връзка. Моделката поне му отвърнала подобаващо със същия брой кръшкания, заради което репортерът я линчува в социалните мрежи. Но си затрая какви ги е вършил той самият зад гърба й.

Когато влезе в къщата, Петканов премълча също, че навън си има приятелка, която го чака. За сметка на това, подложи бившата си на кръстосан разпит с колко мъже е била след раздялата им, дали си има гадже в момента и пр.

Без дума да обели за Ева, той поднови връзката си с Александра Богданска в къщата и дори се ожени за нея. Младото семейство е на върха на щастието, а грозно зарязаната певица не е на себе си от подлата постъпка на Даниел. Интересно как ли ще се почувства обаче госпожа Петканова, когато излезе навън и научи, че мъжът й всъщност си е имал друга.

Вероятно чак тогава ще осъзнае за какво искаше да я предупреди майка й и защо отказа да присъства на сватбата. И, за съжаление, сватбата с Даниел Петканов, наистина ще се окаже мина, която ще избухне в лицето на красивата моделка. Точно както майка й предрече.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Даниел Петканов крие гадже навън! Ето как измаменото момиче го нареди – СНИМКА:"

  1. slot 88   14.06.2023 at 11:00

    Hi! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my
    old room mate! He always kept chatting about this. I will
    forward this post to him. Pretty sure he will have a good read.
    Thanks for sharing!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *