Чудо! Жана Бергендорф Отслабна! СНИМКА:

jana-bergendorf-1

Тотално променена се завърна Жана Бергендорф на музикалната сцена. Певицата вече е с момчешка прическа, след като обръсна главата си за новото си видео към песента „Докрай“.

Но късата коса далеч не е единствената промяна във вида на Жана. Звездата от Х фактор се похвали в ефира на Нова тв, че е…отслабнала!

Певицата напълня много по време на престоя си във „Вип Брадър“. За малко повече от месец, поп изпълнителката качи двайсетина килограма. Наложи се дори намесата на Биг Брадър, който накара Жана Бергендорф да се подложи на ударна диета за отслабване.

Жана показа новата си фигура
Жана показа новата си фигура

А певицата разкри в риалити шоуто, че причината за неистовия й апетит е абстиненцията. Жана Бергендорф призна, че е влязла във „Вип Брадър“, за да спре кокаина.

Два месеца след участието си в шоуто, поп певицата видимо се е изчистила от дрогата и дори е успяла да влезе във форма. В студиото на „Тази сутрин“ Жана с гордост стана от стола и се изправи, за да покаже, че е отслабнала.

Победителката от втория сезон на Х фактор отбеляза началото на 2017- а с нова хитова песен и впечатляващо видео, след като кариерата й удари дъното в края на миналата година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *